Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Képzeljétek elkezdtem én is "fertőzni". Végre, hogy nem csak süket fülekre találok. Az egyik közösségi oldalon van egy nőci, ugyanolyan problémákkal, mint nekem volt. elmondtam miket eszem, hogyan élek, s azonnal váltott, már ez a 3. napja paleósan.
Reggel pedig a piacon egy régi kolléganőmmel futottam össze, aki elpanaszolta, hogy képzeljem neki is fájnak az ízületei. Szintén beszéltem a paleóról, azt mondta kipróbálja, mert nagyon szenved. Ráadásul ő még csak 30 éves.
Szóval drukkolok nekik!
Menyus te elkezdted módszeresen tönkre tenni magad?
Küldök gyógyító angyalkákat :)
Viszont van egy facér barátnőm! szintén erős párkapcsolati igénnyel!
na priviben összehozunk nekik valamit :D
Köszönöm! (csupa ügyes ember van itt :D )
Reménytkeltő amit írtál...és vissza is nőtt rendesen?
Ma még nem szedtem le a kötést...meg se merem nézni, hogy milyen.
Viszont a térdemre vettem fekete nadálytő+árnika krémet. Most nagyobb baj lehet...egy ponton nagyon fáj ha hozzáérek..csak remélni tudom, hogy nem vált le semmi sehonnan...de komolyan már egy kenés után jobb....ja kérem a placebo hatás :)))))
jajaj férjnél vagyok, és még boldog is :DDDD
csak néha meglódul a fantáziám XDXDXD
jaj szegénykém .....
hú milyen kajáról írsz már megint :D nyami...
van egy 37 éves barátom, barnahajú, csinos fiatalember, erős párkapcsolati igénnyel, és akár Bp-ről elköltözési hajlammal. Állandóan kér, hogy mutassan be egy aranyos lánynak.
van róla fotóm.
kicsi lánykám a fiókot csukta vissza nagy hévvel, és 4 ujjal! kapaszkodott bele. 10 hónapos volt. üvöltés, jég, Heim Pál, röntgen, anyuka keresztre feszítése, de szerencsére nem esett le semelyik kis körme sem, pedig a doki nagyon csóválta a fejét.
nyomtalanul gyógyult, ma már 4 cm-es karmai vannak :D
:D:D:D
1 kávésknanálnyi?
20 hatalmas paprikát töltöttem meg 1,5 kg hússal, 1 kg karfiollal, 40 dkg zsírban pirított hagymával. megfőztem őket 5 liter sós vízben.
kiszedtem, és a vízbe beleöntöttem 1 liter 28-30% ref. paradicsompürét.
apránként sűrítgettem, nehogy elvigye az ízét, de végül tökéletes lett a sűrűséga, íze, illata. belement: 3 dl kókuszliszt, 2 dl lenmagliszt, 2 dl szezámmagliszt, és még így is nagyon híg volt, ezért 1 dl rízsliszttel fejeztem be.
ok, ok, tudom, a rízsliszt...
de tegnap is sokat tornáztam:
reggel az 5 tibeti, majd, 300 has, 1 óra callanetics, elmentem gyógytornára, délután 6 km gyaloglás a tesóba, ott is min. 2 km séta, majd haza a 8 kg hátizsákkal, és 2 óra álldigálás a konyhában.
most kezdődik előlről :D
viszont ujlany, nem győzök eléggé hálás lenni a karfiol kipróbálásáért, mert eddig is mondtam, hogy a fehérsége miatt érdemes lehet kipróbálni, de hogy a párom se vett észre semmi turpisságot, az mindent megér nekem :D nagyon finom lett :D:DD
lehet, hogy a sűrítéshez legközelebb a sok "liszt" helyett beleturmixolok karfiolt, hagymát, és kókuszkrémmel is lehet próbálkozni
Menyushoz már lassan ki kell hívni egy dokit....de ha már jön, akkor legyen negyvenes-barna hajú-zöld szemű, jó humorú, kigyúrt testű......szerintem rögtön meggyógyulnék XDXDXD
igen, lehet le fog esni a körmöm...és be is vagyok tőle parázva, még soha nem volt ilyen sérülésem.
Vkinek esetleg tapasztalat? csak a jókat mondjátok el...a horrort most kerülném.... :D
Ja és eltörve biztos nincs.
A térdemért pedig nagyon káromkodtam ám......
jaj, te szegény!
ujjad nem törhetett el?
lehet, hogy a körmöd is leválik? akkora a baj?
borogatás?
a térded sokkal nagyobb baj, mert az ujjad hamarosan meggyógyul!
csak megmutatnám az egész Menyust egy dokinak!
Köszi
Meg :D mert ma szabad vagyok :)
de ki kell vinni a kutyát...majd megyek a másikhoz megnézni, mert tegnap este volt az ivartalanítása
és ennyi mást nem nagyon fogok csinálni....
:-(
Menyus, sajnalom, en ilyenkor azzal szoktam biztatni magam, hogy innen mar csak felfele vezethet az ut...
maradj otthon, ne menj dolgozni. Megteheted?
nekem beszorulna ;-)
de egyebkent csak egy teaskanalnyira gondoltam.
Az ajanlott napi adag 1 evokanal, ha jol emlekszem.
En eddig csak kaveskanalnyit fogyasztottam.
dehogy hig, ne hulyeskedj....
tok felesleges az extra kaloria.
egyebkent valaki valahol irt egy jo tippet.
Utifu maghej... allitolag mukodik, meg nem probaltam, de ki fogom.
nekem híg a paradicsom lé, valamivel be kell sűrítenem!
mi lenne hozzá a legelfogadhatóbb?
ilyennel még nem találkoztam!
de a linken katt a
paleo étel receptre,
ott a 3. lap
9. kép
Minek? Lehet kapni szezámmagpelyhet. Én abból csináltam. Finom volt, nem tartott sokáig.
Na, hogy így rábeszéltem magam, csinálok is a napokban.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?