Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Egyebkent a dietetikus is ezt mondta, amikor megnezte a zsirfogyast visszamenoleg 2007-ig, hogy soha, de soha nem produkaltam ilyen nagy aranyu zsirfogyast.
De o nem tudja, hogy most nem eszem kenyeret, meg gyumolcsot sem igazan, cask arrol tud, hogy gluten es tejmentesen etkezem.
Persze, ez nem hókusz-pókusz, eleve edzés, csak ki van egészítve egy változó nyomású közeggel.
Ugye már az edzés eleve javítja a keringést meg sok minden mást, ezzel a váltakozó nyomással még hatékonyabbá teszik.
Ha mellette nem eszik kilószámra szénhidrátot, akkor nagyon jó eredményt lehet vele elérni, ahogy nála meg is látszik.
:DDD
Jól van na!
Ennek a vacunautnak van egy saját alsóruházata, amit mindenki megvesz magának. De azt hiszem, hogy nem fenyeget a veszélye, hogy ilyet vegyek, mert nem igen látom, hogy lenne a közelben.
Na latom mar megint beszelnek hozzad....
Hogy egy ferfi ennyit legyen lab alatt.... hihetetlen. :-)
jo ejt, muszaj mennem aludni.
Ez való azoknak, akik inkább a hasra akarnak koncentrálni:
Már csak találni kellene a közelben egy szalont. Van ugyan, de szerintem nekik inkább az van, ami 60%-ban comb és fenék területen ér el eredményt. Nem mondom, hogy az haszontalan lenne, de nekem jobb lenne ez az alma típusúaknak kitalált verzió.
Igazabol en a hypoxira szavaznek, csak az nincs a kornyeken. Abban az a jo, hogy adja es elveszi a vakumot es gyakorlatilag azonnal egeti a zsirt. Nekem az is jo volt, hogy a has kornyeket szerintem jobban fogyasztotta. Viszont ott megadott program volt, es nem tudtal valtoztani a vakum erossegen.
A vacushapernel folyamatos a vakum, de annak erosseget te allitod kezzel, Van egy bemelegites mondjuk 10-es nyomason, es utana felmesz 15-re vagy 20-ra, de van aki 30-on csinalja.
Azt mondjak, hogy ez a csipore, fenekre, vastag combra jobb.
De egy biztos, ez jobban izzaszt, es iszonyat meleg arad ki a gepbol amikor kinyitjak az ajtajat, es erzem is mar 10 perc utan, hogy izzad a fenekem.
Tavaly mikor kiprobaltam nem kedveltem, most mar azert megszerettem. Es eleg erosen meregtelenit. Edzes utan majd egy napig igen sargat, es igen szuros szagut pisilek.
ja, de dietetikus van, de en ezzel a csajjal nagyon jol kijovok, es masokat hallva igazabol ez nem altalanos, Marmint, hogy mas dietetikusokkal.
Es azoknak nincs vacushaperuk. :-)
hat jo, de itt kb, ketszer sut ki igazan a nap egy evben.
Es igen, akkor egy szal semmiben maszkaltam en is, odajott egy srac es megkerdezte (hollandul), hogy "Mennyi?"
Nem tudtam, hogy dobaljam a sapkam, hogy 40 felett meg fizetnenek ertem, vagy erezzem magam nagyon szarul mert k-nak neztek.
Mondjuk az is a jachtos miatt volt (ezt anteanak irom). Akkor is jarkaltam fel ala, ra varva.
Arra nincs dietetikus?
Egyébként is, a tenger közelsége elég motivációnak kellene, hogy legyen, mert ott mindenki egy szál semmiben járkál :)
Akkor voltam a legvékonyabb, amikor tenger mellett laktam.
Vacushaper ügyben nem néztem szét még.
Egyáltalán van nálunk?
Aztapaszta! Nagyon jó.
Én most fogok újraindulni. Az utóbbi időt nagyon eltoltam. De majd most! :DDD
Végülis egyfolytában ezt csinálom, de legalább a tendencia hosszú távon jó, bár messze nem elég hatékony a módszerem.
Egyszerűen nem tudom, hogy miért nem tudom felkötni a gatyát és csinlni jól (kaját és edzést egyszerre). Egy fél év is elég lenne, aztán már lehetne tingli-tanglizni időnként.
Nem értem magamat...
na mi ujsag Vacushaper ugyben? Korulneztel?
Elobb voltam a dietetikusnal. Oktober 1 ota 1,5 kilo tiszta zsir lement. Hurraaaa!!!!!
Ket liter vizet biztos megiszom,annal tobbet nem.
Elfogom hagyni az almat,es varok...
megegyszer koszonom nektek..
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?