Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Szia üdv itt!
Mi ügyesen okosan csináljuk :D Vagy nem erre voltál kíváncsi :D
Komolyra fordítva. Én például szintén ch-t reggelizek általában. Ez legtöbbször két banán. Nekem ez vált be. Semmi gond. A többiek majd mondják, hogy ők mit.
Ha betartod a paleot, akkor nem lesz gond az IR-rel sem. Ha lehet ne csak novemberig tartsd ezt az étrendet. Mert az mindjárt itt van. Ki se jön még a sok jótékony hatása.
Sok sikert a babához!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szép eredmények, nagyon gratulálok!
ÉLJEN! :)
Sziasztok!
Megvannak az eredményeim!4 hónap paleó után a Tsh-m a tartományban van!!!Igaz a felső határnál,de jobb így is mint mikor szedtem a hormont!A pajzsmirigy hormonok az alsó határon,hát reméem feljebb jön azért,bár nem tudom mennyire baj ez.Várom TCS válaszát ezügyben.
De én ezt határozott javulásnak könyvelem el,és mivel a gyógyulást fél év és 1 év közé teszik nem vagyok elégedetlen!
Éljen a paleó!!!!!:)
Persze :D
Én is csak leírtam, hogy én hogyan kajálok :)))
Tudsz élni! :)
62 kg, igen, az az álmom! :)
Nem lehet azt mondani, hogy ez vagy az a tökéletes étkezés, mert mindenki másképp él. Próbáltam én már mindenféleképpen, reggel gyümölcs, este nagy kajálás, az se volt se jobb, se rosszabb.
GRT!
Hirtelen azt hittem 62 kg vagy :D de majd :D
Én általában fordítva eszem :D Inkább harcosan :) este jól bekajálok :D
Ma ettem két banánt, most iszom a kávét. Na jó ebédre fasírt és kolbász lesz :D
Gyümölccsel sincs gond este sem. Szerintem. Ha éhgyomorra megy. Én ehhez képest tegnap három kolbász után betoltam kb. egy kiló mandarint :D Ez vagyok én :D
Sziasztok!
Ha reggelire és ebédre kiadósan eszik az ember (húst is), akkor nem is feltétlen lesz éhes este. Én egyre inkább ezt tapasztalom, hogy ha este is kiadósan eszek, fáj a gyomrom. Tegnap csak egy kis savanyú almát, narit és pár szem szőlőt ettem és nem fájt (tudom, vacsira kifejezetten nem nyerő a gyümölcs, de jobban esett, mintha húst kellett volna ennem).
Amúgy ma vagyok a 62. napon és eddig 7,3 kg. Hihetetlen számomra, évek óta nem voltam 75 kg alatt. :)
de naluk nem annyi ido van, mint nalatunk/nalunk.
( jelenleg - 1 a kulonbseg)
Ha ilyenkor még fel vagy --márpedig fel vagy :D
Akkor nem hiszem, hogy szenvedeni kellene, hogy öt után nem eszel...legyen inkább fél hét :D
Az esti nem eveszet en is ugy latom, hogy kulcsfontossagu, legalabbis 5 utan mar ne nagyon.
Nekem is ezt a legnehezebb betartanom.
SZiasztok!
Az utóbbi néhány napban kezdem érezni, hogy van energiám, nem vagyok fáradt és nem aludnék folyton. Pedig elég strapásak a napok mióta dolgozom, meg a srácok is sokat kelnek éjszaka, meg hajnalban. Még kicsi tornázgattam is (na jó csak kb. öt percet, de a nullánál az is több).
Az a vicc, hogy egy időben nem ettem esténként és határozottan jobban éreztem magam tőle. Aztán a franc tudja miért visszaszoktam az esti evészetre.
De majd most. Most például nem ettem, helyette felhívtam az edzőtermet az előbb, hogy lefoglaljam a szaunát. Egy óra kadiót tervezek előtte.
Végülis csak azt kell elérnem, hogy lefelé több menjen, mint amennyit visszaeszek. Így haladok, ha lassan is...
:DDDDDDDDDDDDDD
(bruhaha)
:DDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?