Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
:D nem köszönöm :)
Ha engem akarsz szórakoztatni (és nem magadat) akkor azt kérdés maradhat, csak ne csaj legyen benne, hanem FÉRFI :) és a válaszom: igen :))
Sziasztok!
A tegnap esti hónak mára annyi, mivel ma csak eső esett. Elég szomorú.
Most főzöm a toroskáposztát és valami sütin is gondolkodom, mert már két napja nem ettem.
nem tudom hogy jött ide, de itt van:)) te mondtad hogy szórakoztassalak, és gondoltam ezt a kérdést beirom.:)
nem(csak) nézegetni szoktam,,, bár az is jó:)
jajj de finom a milka csoki, meg társai, biztos nem kérsz?:))
jó, akkor legyen bokától tokáig:))
csokival hogy állsz?:)
Az attól függ, hogy melyik irányban? mert ha tokától bokáig...akkor ugye csak a feje, és a lábfeje....
De ha bokától tokáig...az már más :)
szia, az már jó jel ha hiányzom,:) tegnap óta a szomszéd srác számítógépje szivat engem, de szerintem kuka lessz az alaplapnak, de még nem biztos. nem müködik a billentyüzete részlegesen, de már meg semennyire sem, vittem az enyémet billentyüt de azzal sem jó, ugyhogy géppel van gond.
paleo: tegnap huslevest ettem zöldségekkel, ma meg töltött kápit, ja és tegnap a sült karajt
C -vitaminhoz:
Nem,a lapátolás már kész, főztem.Kész van egy bolognai, meg natúr mustáros tarját sütöttem még.
Itt volt egy kis szünet és most szakad a hó továbbra is.
Maci, el vagy tűnve! Mit csinálsz?:)
Mindenki havat lapátol?
Maci! Te se szórakoztatsz :(
Hm, tőled hallottam róla először. Ettől még lehet ám jó.
A leírásodból egy intervallumedzést sejtek. Nézem, a weboldal nem mond túl sokat. Majd letöltöm az ingyenes tanulmányt, hátha abból ki lehet hámozni valamit.
a zsh teljesen jó mozgásforma, a paleo is pont ezt ajánlja :D
rövid ideig tartó maximális megterhelés :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?