Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Szia!
Én paradicsomot eszek, zabot alig (5 hónap alatt kevesebb , mint fél kiló zabliszt fogyott), sajtot főleg parmezánt.
A lányok nagyon szigorúak itt a fórumon. :) Mivel nekem nincs különösebb bajom, így kicsit lazább vagyok.
Kezdetnek nem rossz, amit írtál, csak az olajat cseréld le. Ha nem megy egyből, csak kis lépésekben haladsz, már akkor is lehet eredményeket elérni.
Nem igazán. Régen kompromisszum volt, tehát héba-hóba elfogadott, de napi szinten nem.
Sajtot én is eszem, bár most nem, mert visszaváltottam hard üzemmódba :D a karácsonyi csokievés után :))
Tele vannak transzzsírral, ami nagyon nem jó.
Van már hidegen sajtolt napraforgó olaj is.
Én úgy vagyok vele, hogy amit hidegen sajtoltak, azt hidegen kell fogyasztani, de vannak akik használják sütésre is.
Extra szűz olívát raktam a bolognaiba a legvégén, csak az íze miatt.De azt is zsíron pároltam meg előtte.
Étolaj felejtős.
Olvasgasd el Szendi Tények és tévhitek oldalán, hogy mi ehető és mi nem.
Vagy sok receptet találsz az itt hozzászólók naplóiban is.
ja bocsi sajtot akartam kérdezni, nem tejet, nem is értettem mire irjátok hogy nem esztek tejet.. :)
Akkor a zabtej sem jo?? Épp áztatom a zabot
Olaj helyett zsírt használok a sütéshez.Paradicsomot eszem nyáron, amikor terem, esetleg havonta 1 alkalommal a mélyhűtőből kivett saját paradicsomot, abból készült tegnap a bolognai. Sárgarépa spagettivel ettem ma délelőtt reggelire.
Zabot,tejet nem eszem, nem paleos egyik se.
Na, ez az egyetlen, amit gyorsan felejts el :)
Használj zsírt, vagy extra szűz olivaolajat ha szereted, én maradok a zsírnál :)
Sütöttem egy Pocak Panna mákos-habfalatok ihlette
mákos-habos sütikét
fincsin lett, bár az eredetitől eléggé eltértem :)
valahogy abba kéne az evést hagyni :SS
Talán őt már emlegetted is itt anno.
Így járt :D irigykedik, és ebbe tudott belekötni :)
Szuper jó :D
az olaj mit takar?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?