Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
én 2004ben mikor visszamentem a gyesről még nem is használtam netet, nem is nagyon tudtam mi fán terem. 2009-ben mentem el szülni, akkor még megoldottunk mindent faxolással, meg telefonnal...
Nálunk már akkor is naplózták azokat akik használtak. Igaz ez egy biztonságtechnikai cég, és bizony volt olyan munkatárs, akinek a szimatolás volt a feladata. Én többek közt ezért is hagytam ott őket, mert soha nem tudtam, hogy ki figyel kit, hol mikor, vagy éppen engem mikor "szerveznek be ügynöknek" pfujjj... Ez egy szörnyű dolog
ez teljesen nevetseges.
melyik ceg ez? :-o
nem, az nem érthető, hogy a gyerekeim nem lehetnek a háttérképem. :(
azt értem hogy a munkahelyen munka van, de miért nem hallgathatok zenét, mikor pl zavar ha mások beszélgetnek. Szóval sztem túlzásba vagyunk esve má megin.
mindent naplóz a gép.
ha írsz mélt, az átmegy a központi szerveren meg ha te kapsz is ugye. Amúgy meg simán rá tudnak csatlakozni és megnézni mit tárolsz.
agyament baromság ez a egész....
most vezették be.
ha kimész pisilni vagy bármiért elhagyod a gépet, blokkolni kell, és jelszóval mehetsz vissza
ez tök új dolog.
nem írhatok mélt pl. a gyereknek, ha vmi fonros mondandóm van. Barátnémnek írtam papíron levelet oszt feladtam a p ostán...
mi a helyzet emberek? :-)
senkinek sincsen semmi mondanivaloja? :-)
en ezt a cikket linkelem, ha esetleg valakit erdekel:
es honnan tudjak?
minden dolgozo mogott kamera van? a
vagy tavolrol ellenorzik a monitorokat?
szegény te...
az ilyen szigorítások szép lassan kikopnak, vagy nálatok nem így lesz?
gyerekek!
senkit nem felejtettem el meg a hoxát sem, csak itthon iszonyat lassú a gépem és a melóban meg informatikai biztonsági okokból fővesztés terhe mellett megtiltották a net magáncélú használatát. (meg a levelezést is de ez itt most mellékes)
Szóval nem letiltottak oldalakat hanem ha mozogsz akor kiúgnak. Szóval behúztam fülem-farkam, itthon próbálkozom, de idő hiányába jellemzően csak hétvégeken vagyok jelen.
cupp
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?