Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Köszike!:)
Le ne égesd a masinát.Sokszor kapcsold ki és várj közötte hosszan, akkor talán kibírja.:D
Meséld el, milyen lett a végén.:)
Az enyém most cukkinivel készült.Megpároltam a sok vöröshagymát a cukkinivel, amíg elment a leve.ez fontos, mert enélkül nekem egyszer nem állt össze gombóccá.
A répával nem tudom, annak talán nincs annyi leve.
Tojást tettem bele 2db-ot, még gombát szoktam, ha éppen van itthon.
Szerintem gyúrd, formázd össze gumikesztyűben.Akkor nem kell a húshoz érned.
De modortalan vagyok!
Jo etvagyat!! :)
En torokmogyorot sutottem, hazi mogyorokremet akarok belole kesziteni. Imadkozok, hogy ne haljon bele a kavedaralom :D
A repat meg kell elotte fozni?
meg eletemben nem csinaltam magamtol fasirtot, mindig csak hozzadobtam amit a ferjem kert az edenybe, aztan o osszegyurmazta es dobalta a serpenyobe. :D
Az anyucihiányt komolyan kell venni!:D
Mázli, hogy ilyen toleráns a cég.
Ez jo hir, az emesztesi bajok tenyleg elmulnak :)
A D vitaminra nem tudok mit javasolni, majd a tobbiek.
En nem naponta szedem es adom a gyerekeimnek, hanem nehany naponta egy nagyobb mennyiseget- folyekonyat hasznalok.
D vitamin melle K2-t is erdemes szedni.
Szep napot neked is :)
Megint itthon vagyok! Reggelre legkisebb fiókának hőemelkedése lett, meg hajnal öttől ébren van. :(
Lehet csak anyahiánya volt, mert tegnap elmentünk Pestre színházba, így délután és este nem voltunk itthon, ők meg a dadussal. Azóta nincs semmi baja, nagyon enyhe hőemelkedése van.
Biztos minden cég ilyen "szuper" munkaerőről álmodik, mint én.
Sziasztok Csajok! Meg Fiúk! Eltelt az első hónapom és még számomra is érdekes eredményt hozott. Mindig gond volt az epémmel, rosszul voltam ha pl tojásrántottát ettem.Most naponta meg tudok enni 3-4 tojást és semmi rosszullét.Kolbász, tepertő kenyér nélkül:) Nem is mertem álmodni, hogy egyszer így lesz.Semmi puffadás, hasgörcs, rossz közérzet.Lehet nem közérdekű a dolog, de én azért örülök, hogy belevágtam a dologba:)
Most a kérdés: Mennyi D vitamint szedtek? És a 10 éves 30 kilós mennyit kapjon?
Szép napot mindenkinek!
nálunk sem mehetett be senki.
itt is csak mutatni lehetett üvegen keresztül.
Én simán írok nyomtatottal, bár sokszor azt is összekapcsolom:)
Akkor szoktam rá, amikor a folyóírásomat nagyjából már csak én tudtam elolvasni.
Egyébként tudok szépen is írni, csak nem szoktam magam megerőltetni. Meg nem is igazán van rá szükség manapság.
De aranyos vagy, hogy eszedbe jutott! :)
Igen, ezen nekem is megakadt a szemem, s mondtam is apának, irány a patika :))).
Azt hiszem a baba súlyát is befolyásolja, de az biztos, hogy a közérzetemet nagyban.
Az szerintem sem egészséges, hoyg nem lehet felemelni közben a cerkát. Ezért is alakul mindenkinek az írása lassan úgy, hogy itt-ott emelgeti. Ahol jólesik neki
Nyomtatottal viszont nem tudnék írni
:D ez mar megint mekkora volt. :-)
Csak azert nem kapsz plecsnit, mert emeltem a lecen, kulonben hetente kuldhetnem. :-)
Szia!
Miről jutott eszedbe? :D Igen, szedek. Meg halat is eszek pluszban.
Amit most szedek babavárás alatt: multivitamin plusz omega-3 plusz D-vitamin plusz magnézium plusz 1500 mg C-vitamin per nap. És esküszöm, hogy ez segít megelőzni a "szénhidrátra-vágyom rohamokat"! :)
Minden lehet, még ez is. De én pl. sokkal jobban érzem magam folyóírással mint nyomtatottal....igaz gimiben megkérdezte egy tanár, hogy én most gyorsírok-e? mondtam nem, csak írok. Azt mondta ő elhiszi :)) én visszatudtam olvasni :D és az a lényeg :)
Nem véletlenül alakulnak ki sajátos írásképek, mindenki kifejleszti azt az írást, kapcsolást ami rá jellemző, komfortos és használható.
Sógornőm végzett grafológiát :D az egyik csak azért bukott meg a vizsgán, mert arra rájött ugyan, hogy a pasi megölte feleségét, de arra nem, hogy fel is darabolta, és bőröndbe pakolta...azért ez durva :))) mármint, hogy ezt meg lehet látni egy írásból.......
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?