Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
??? hogy hogy milyet fognak kakilni???
Pár cikk étcsoki, nem hiszem, hogy bármi gondot okozna.
De milyet fognak kakilni tőle?
Egyébként most nincs itthon, mert rákentem a sütire, meg volt narancsos, azt meg a lányom ette meg. :(
Legalább ónos eső nem volt :(
Az autó még most sincs itt....menjen a francba...én meg ötkör már kinn voltam a kutyával, hogy ideérjek hatra.....
Jobbulást a kicsinek!!!
(tényleg írták, hogy kicsiknek nagyon hatásos az étcsoki a köhögésre!!!!jobb mint a méz!)
Időjárás? Legalább az ónos esőt megúsztad?
Minket négykor keltett a legkisebb, sajnos annyira köhög, hogy azóta csak szunyókáltunk valamennyit.
Jó reggelt :D
Nem a cukor miatt...valami más van benne :(
Nem, terhessegek alatt nem, inkabb szoptatas alatt/szules utan. Folyton ettem, mert ugy ereztem, hogy nem eleg a tejem. Es emiatt allandoan ideges is voltam, ejszakankent rosszul aludtam, gondolom a kortizolom is felborult, mert korabban nem hiztam hasra, csak utana.
Akkoriban meg nem ismertem a paleot. :(
Megkérdezném, hogy te már most babát vársz vagy csak még tervezed?
Nekem szerencsém van, mert nagyon normális az orvosom és a védőnőm is, de jött már sok kéretlen jó tanács másoktól, főleg az elején. Mindent elengedtem a fülem mellett, nem is volt semmi bajom a babavárás alatt, nagyon jól éreztem magam végig, lekopogom! :)
Azt hiszem, meg lehet előzni. Én nem a fogyás miatt kezdtem bele anno, hanem egészségügyi okokból. Én mindenestől 5 kg-t "híztam" eddig és kb 3 hét múlva szülök. Az elég jó arány, nem? :D De nekem a fő szempont a baba tökéletes egészsége volt, a komplikációmentes szülés és persze a saját egészségem is.
Már a babavárás előtt is igen mértéktartó ember voltam, ha édességről vagy kenyérfélékről volt szó, de a komoly paleózásba a várandósság alatt rázódtam bele. Nem volt nehéz! A baba a minőséget jobban preferálja, mint a korlátlan evést! :) Persze eszem rendesen és sokat, amiből lehet, és így mindenki elégedett. A család, a doki, én meg végképp. :D
Na, szuper, nem en vasaroltam, csak mondtam ferjemnek, hogy hozzon UB thai szosz :D
Bar ha rizstesztaval keszitem, majdnem mindegy, hogy van-e benne cukor. :?
Nem. Csípős thai mártás kókusszal :)
ha jól emlékszem az édesben van valami ami nem jó...csak már nem tudom micsoda....
Én jázmin rizzsel ettem :)
A sweet thai chilli-s szoszt vetted Uncle Benstol?
Mert vetettem ma emberrel, kiprobalom rizstesztaval :D
Szia! Én biztos... :D
Pénteken leszek 37 hetes. Kérdezz nyugodtan! :) De azt hiszem van még rajtam kívül, aki kismamaként is paleós volt már.
A mérleg sem minden. Nekem nagyjából ugyanannyit mutat egy jó hónapja, de a vadi új nadrágom, így is bő rám, pedig mikor vettem kb. egy hónapja inkább szűk volt.
Menyusnál sem a kilók a lényeg, hanem a centik. Bár a képei alapján nem nagyon tudom honnan akar fogyni.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?