Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nekem is a petrezselymes burgonya volt a kedvencem, sok petrezselymet tettem bele es gombat is.
2 eve nem ettem :)
Az elejen neha ramtort, hogy hianyzik, aztan elmult.
Jo reggelt!
Kepzeljetek, az allergiam annyit valtozott, hogy 3 nap utan elmult a szemviszketes, viszont a tusszoges, orrfolyas, torokkaparas semmit se valtozott.
Allergiasok, el fognak az utobbiak is mulni, vagy oruljek, hogy legalabb a szemviszketes elmult? A szemem volt amugy a legnehezebben elviselheto, a tobbivel megvagyok :S
Köszi:-)
Bementem munka előtt a piacra,hát nem szívesen jöttem el.Annyira zöld és színes minden,meg jó illatú,úgy imádom a piac hangulatát.Ráadásul most már egészen elfogadható ára van az ubinak,paradicsomnak ,meg úgy alapvetően mindennek.
Ma átfutott az agyamon,hogy lehet,hogy félre fogok enni egy petrezselymes újkrumplivel,mert az olyan kis szakában van az évnek és én annyira szeretem:-)Meg majd egy cső kukoricát is ígérek magamnak,azt viszont csakis este és otthon,mert fájni fog a hasam tőle,de azt is szeretem:-)
Ezek nem paleo étkek(újaknak)!!!
szerencsés ember :)))
Grt a futáshoz!
Sziasztok!
Ma is megérte felkelnem,mert egyrészt futottam 7km-t reggel,másrészt meg megtaláltam A TEPERTŐMET:-)))
Pontosan olyan,ami élt az emlékeimben kiskoromból,mikor nagymamám sütött.ÁÁ,nagyon finom:-)
Mindjárt visszaolvasok.
Nekem is megvolt a mai első kávé :))
itt nincs kókusztej, de üsse kavics, anélkül is jó :)
Nálam is volt, és még most is előfordul, hogy valamitől fürge leszek.De már nem hascsikarással és csak egyszeri alkalom.
Hozzá kell szoknod a zsírosabb dolgokhoz, pár hét általában.
Utána meg szokott jönni az álmosság, fáradtság.Ez is pár hét, ilyenkor ürülnek a mérgek.
Általában igen, de csinálok én is rántott húst is. Nálam kókuszliszt-tojás-lenmagpehely. és én szoktam sajtos húst is, annak a receptje a naplómban.
De imádom a pörköltet is, alapkaja.
nekem ilyen a savanyú káposztától van :DD
kerülön is :)
Nekem soha nem volt ilyen, de tisztul a szervezeted, ez van.
Szerintem a kókusztej belefér, elvégre nem literszám iszod egy nap.
Egyél :) én ilyenkor bedobtam pár zacskó mazsolát :)
Nagyon jó még a banán kakaóporral elkeverve :D
sziasztok! nem tűntem el, nem adtam fel, csak nem volt időm írni :) Kérdés: nektek is volt az elején hasmenés, hascsikarás? gondolom a sült szalonna, tükörtojás kenyér nélkül evése miatt, de elég kellemetlen reggel a munkahelyemen az ajtót feltépni, mert azonnal bef.. :D
Másik: kókusztejjel mi a helyzet, ha fogyni szeretnék?
Szia!:) Biztos tudod, hogy a paleo nem elsősorban fogyókúra, max. fogyhatsz vele, ha szabályosan csinálod.
Én 20 kilót adtam le 1 év alatt vele, de sokkal több voltam, mint Te.A harmadik betartott paleos hét után ment le az első kilóm.
Nézz bele a 6 receptes paleos naplómban, ott látod, miket ehetsz.
Ha fogynod kéne, akkor hús, tojás, zsír, zöldség, és kevés vagy semmi kenyérpótló, süti és gyümölcs.De ki kell tapasztalni, hogy nálad mivel indul el a fogyás.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?