Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
melleeves: az elozonel elfordult neha,de csak ritkan.
most nem, es nem is lesz ilyen, most a rizst nem szamolom melleevesnek.
nem paleo de idonkent eszem mostanaban megint., de glutenest, tejtermeket kizart, hogy onszantambol megegyek. :-)
14. het.
te?
nem volt semmi kulonos....
par hete volt, hogy emelyegtem, de ennyi.
az elozo terhessegemnel se volt semmi kulonos, nem lett semmi terhessegi bajom, mint vernyomasproblemak, vizesedes, emelkedett vercukorszint.
semmi, de semmi problema nem volt.
Gratula!! Hanyadik het?
Mar akartam toled kerdezni, rolad tudom egyedul, hogy paleoztal mar az elso terhesseged alatt is...voltak kivanos idoszakok vagy rosszulletek? Hogy birtad akkor? En nem igazan birom, es foleg este jon ram...es akkor melleeszek:(
Remelem minden rendben lesz a vizsgalaton!
Hát nem tudom, hogy nem fognak-e csalódni bennem, mert hát ugye tervezésben bajnok vagyok, na de a megvalósításban utolsóként kullogok. De szívesen megosztom az utamat másokkal, hátha tudnak belőle valamit hasznosítani az érdeklődők.
Talán rá is kellene állnom márciustól a korrekt étrendi naplózásra és számolásra, meg a mértékek betartására második lépésként. Elsőként a legfontosabbnak a paleo étrend megtartását tartom szem előtt továbbra is, de márciusban mint részcél a szabályaim betartása is képbe jöhet. A fegyencedzés kezdetét és az úszást úgy is áprilisra hagytam, így minden hónapra van valami új bevezetni valóm az életmódomba.
Neked hogy sikerül a gyógyulásod, illetve a fogyásod? A káposztát csak főzve ismerem, de lehet, hogy egszer kipróbálom sütőben, pl.: sütőzacskóban sütve is. A sütőzacsi egyébként nem káros?
az micsoda, hol van?
2 es fel evest beengednek? :-D
Szerintem is van benne valami. Én csináltam a 90 napos szétválasztó diétát és működött, csak ahogy abbahagytam visszafordultak a kilók :/ Nem ijedtek meg eléggé... Az biztos, hogy az emésztésem is könnyebb volt, nem fájt a hasam.
Bár mióta paleózom sem fáj :D
Szia, szép estét.
Nekem kb 4-4,5 hónap kellett, hogy csökkenjen a Ch utáni vágyakozás, de ez is egyéni szerintem.
Én szoktam párolni a káposztát, vagy sütőben sütni, szerintem nagyon finom. Bár én nyersen is szeretem. A céklát is szokták sütni, ha jól tudom.
:-D
de a parkban meg egy wc sincsen... :-D
erdekes lez... :-D
kelenfold kornyeke mi van?
ahol lehetne talizni?
vagy valami parkban csinalunk egy ad-hoc pikniket?
az is jo, csak legen jo ido. :-)
hat azt meg nem tudom pontosan, tobb dologtol fugg...
te lehet, hogy meg nem tudod, de babat verok, es a kromoszomavizsgalat miatt megyek haza.
fokent ennek az eredmenyetol fugg, hogy meddig maradok.
jovo heten utazunk es legkevesebb 3-4 het (ha rossz lenne az eredmeny) illetve ha jo, akkor 5-6 hetig maradunk.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?