Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Kimentem ma Visegrádra, szörnyen néz már most ki minden.A Duna felé eső oldalon már majdnem mindenki úszik, Visegrád, Bogdány, Tahi, Leányfalu, Szentendre végig.Világvége hangulat van, hordják a kávét, teát, vizet, kaját nekik.
A mi házunk magasan van, még a kertbe se jött be eddig a víz.3 éve a ház előtti árokban volt a víz, az volt mostanában a legtöbb.Most lehet, hogy még nagyobb lesz.Pont Kisoroszival szemben van a házunk, a kishajó pont az orrunk előtt köt ki most.
Az én is hallom néha!!!
:D
Én ha lefogyok is nagydarab vagyok :)) ilyen az alkatom :))))
Ugye, hogy ugye? Tuti nem placebo..:DD A magnézium egy csoda.:)))
A kis csivavával meg nem szívesen mennék, mert vele azért nem lenne ugyanolyan nekem se, meg nektek se.:))
Amúgy én is Debrecen mellett, szóval ez majd jól jöhet legközelebb.:)
Aranyos vagy, köszi, de értem kicsit messzebb kellene jönni, mondjuk olyan 150 km-t még a Keletitől.:)
Sajnálom, jó lenne veletek talizni, de most nem megy. Gondoljatok ránk, jó!
Nem egy nagy élmény ám... :(
két napja egy ismerősnek mondtam, hallom az antennát. Gondolhatod. Itt áll mellettem és nem hallja!
2 km-re van, nincs hangja annak, aszongya. Én meg azt a nézést láttam, ahogy azokra nézünk, akik behibbantak, de nem szabad szólni nekik, mert akkor jön a roham! :D
Te meg ne kamuzzál, hogy nagy darab csaj, mert láttam a fotódat! :)
Hozzánk Keletitől befér 3 ember, de Micmac pl. vizsga miatt nem jön.
Takter te merre laksz, mert ha Mátyásföldtől nem olyan messze(max. Gödöllő), akkor elmegyünk érted, vagy valaki hasonló koordinátákkal.És vissza is viszünk.
De egy különleges lény vagy :D erdei tündér :D
én meg egy nagydarab csaj, csak így simán :))))
Hahóóóóóóóóóó, keletiek! Észak-kelet! Gyertek telekocsival Menyussal, hogy mindenki mindenkit megismerjen!!!
Ki van arról a környékről?
Nem ám két hét múlva szól, hogy de kár, hogy nem jött!
Miskolc, Debrecen! Eger, mivanmégarrafelénemtudom!
Hajrá, gyertek! :)
Anno a páromat mikor egy kemény szerrel kezelték mindig rámjött egy remegés, émelygés. Kérdeztem a dokitól, hogy sugárzó anyag van-e benne, vagy csak a kemo, mert rendszeresen rosszul lettem mellette, aztán mély alvásba csúsztam.
A doki mondta, nem sugárzó anyag, de a mérgekre lehet ilyen érzékenység. A rezgése nem jó nekem. Hiperérzékeny vagyok, Homeo szerekből pl mindig a csecsemőknek való potenciált kapom. :D
Menyus, ketten micmaccal telekocsiban, költségmegosztva 15-én? Hm?!
Micmac?! :)
Azt a kis "csivavát" nyugodtan elhozhatod! :)
Más! Szerintem simán lehet azonnali hatása egy szernek. Az anyagoknak van rezgésük. Már akkor is hathat (nekem volt ilyen egy vízben oldott anyaggal), amikor a kevered. Nem viccelek, fel is hívtam a dokimat, hogy hülye vagyok vagy hülye vagyok... de azt mondta hülye vagyok. ;) Nem ám, azt mondta, vannak olyan szerek és olyan érzékenységek, hogy pl homeo szert belégzéssel használnak, míg keverik.
Győrladamér
az országútról látod a házunkat :)
vagy Győrújfalu, vagy Dunaszentpál fog úszni, de senki nem tudja, hogy mennyire jön el a víz, sem azt, hogy el tudunk-e menni mad kocsival.
Mi az hogy félúton? Van ott 3 falu. Csak hogyha legközelebb arra jövünk vissza, akkor tudjam mikor gondoljak egy hoxás paleós társra. Mikor erre jövünk vissza, akkor az ásványi Titánban ettünk halászlét. Férjem nagy kedvence.:)
Most akkor nálatok a Mosoni-Duna a veszélyforrás?
Esélyes, hogy eláztok? Ússzátok meg szárazon!
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?