Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Hali lányok:-)
Ma annyi dolgom volt, hogy nem tudtam jönni, csak most.
Eandi, Reny! Hajhullásra már írtam, hogy mit szedtem, de leírom mégegyszer: Én egyszerre alkalmaztam 8 féle "kegyszert": Revalid, Forcapil, HairClinic, A. vit, E.vit, C+Cink szopogatós tbl, Varga féle hajcsepp, csalános öblítés. (csalán, levendula, rozmaring, körömvirág és kamilla---->> leforrázom, áll egy nap és egy éjszaka, majd hajmosás előtt kinyomkodom, megmelegítem és ebben áztatom a fejem legalább 5 percig, jó fekete a szine az oldatnak)
Már csökkentettem, nem alakalmazom a 8 félét, mert így 10x-ét vittem be a napi megengedett elemeknek, vitaminoknak. Jelenleg a Hairclinic és a csalános öblítést alkalmazom. Ezekre jelentősen csökkent a hajhullás. Még most is hullik, de nem olyan veszett módon.
Mindenkinek más válik be, ha valami 1 hónap után sem használ vagy nem láttok javulást akkor váltsatok, nincs mire várni. Azért hullik a hajunk mert nincsenek egyensúlyban a pm. hormonjaink. Mindegyikből beszedtem 1-1 dobozt. Nem merem abbahagyni, mert még közel sem jó a TSH, T3-T4 eredményem és félő, hogy visszatér az extrém hajhullásom.
pusssz mindenkinek:-)
Jó reggelt! Nézzétek mit találtam: A fehér tea jótékony hatásai bizonyítottan egyedülállóak. Természetes antioxidáns tartalma a zöld teában található mennyiség
kétszerese. Ezek közömbösítik a káros szabad gyököket, s ez által gátolja a sejtek öregedését. A fehér tea rákmegelőző hatású, mivel flavonoid tartalma megakadályozza a sejtburjánzást.
Megyek és veszek is :-)))))
Tudtok valamit a hajhullásra esetleg? Nem csökken. Rbarso: hívjam fel Sinkovicsot szerinted?
Nagyon jó volt nekem néhány napig (Rómában), most viszont keményen kell dolgoznom, hogy behozzam a lemaradásaimat... De egy cseppet sem panaszkodom:-) Feltöltődtem!
Nagyon szorítok mindenkinek, gyógyuljatok gyorsan és minél kevesebb fájdalommal!
Pzszi mindenkinek!
Szio cmarika
Minden nap jobb lessz meglatod.Minden jot Angi
cmarika!örülök hogy jól vagy és túl vagy a műtéten.
nagyon pozitív! remélem minden rendben bár nem sokat írok de mindig olvaslak benneteket
Dehogy kóros! :) Csak az empátia!
Ma orvoshoz kellett vinni a labinkat, begyulladt a füle, ki kellett mosni, drnő mondta, vagy lefogják a férfiak, vagy el kell altatnia... Az egész család a kutyán feküdt, szegény meg vinnyogott a félelemtől... Na, én is közel álltam a síráshoz. De már sokkal jobban van. :)
Szia!
Én azért javaslom a TSH-t most még havonta megnézetni, nekem is kell, jobb figyelni. Te is feles vagy, mint én, nekem a műtét utáni első teljesen jó volt, nem működöm alul, mégis megnézik.
Én anno a vállamba kaptam a véralvadás gátlókat.
A cső helye meg még most is érzékeny és huplis.
Mindenkinek minden jót, mielőbbi teljes gyógyulást!
Én csak 2 napig voltam benn, és most jut eszembe, hogy csak 3 szurit kaptam a hasamba:) Számolni sem tudok. Nekem is nagyon csípett:(
Ma megint olyan hülyeségen bőgtem... Mikor mentem dokihoz elmentem a belgyógyászati kórház mellett és ott sétált egy idős házaspár, a néni volt a beteg, mert köntösben volt, alig tudott menni szegény. Néztem őket és elkezdett folyni a könnyem. Ez már kóros.
Most jövök endós dokitól. 16:30-ra volt időpontom 16:25-kor már benn voltam a rendelőben. Jó ha 15 percet voltam ott összesen. Magánrendelő volt, szép környezet. Így szeretek orvoshoz járni:)
Tulajdonképpen gyógyultnak minősített, fél év múlva kell újra tsh-t nézni. Annyit mondott, hogy tüneteim alapján alulműködő vagyok, de laborom jó így nem kell aggódnom. Illetve nagyon sápadt vagyok, így felmerült a vérszegénység, de vasam júliusban 25.6 volt, a max. érték 26, így lehetetlen, hogy alacsony legyen. Végül annyit javasolt, hogy szedjek vitaminokat.
Vágásom szép, műtéti terület rendben van.
Nem lehet tudni mitől alakult ki a göb.
Sziasztok Lányok!
Mindig akkor vagytok itt, amikor én nem, de már kezdek hozzá szokni:)
Most csak egy kicsit tudok itt lenni, mert a fiacskám tanul, így én nem jöhetek a nettes géphez.
MsMonk, fejfájás? Hát igen, ez is ettől az alulműködős, hormonváltozós bajunktól van. Nekem is sokat fájt a fejem, de egyre ritkábban. A frontok is zavaróak:(
Cmarika, miért csak tegnap műtöttek? Mesélj az élményeidről. Van a kórházba internet? Gyorsan épülj fel. Mézet kamilla teát fogyassz! Kivették az egészet?
Eandi,én 11 napig voltam bent és minden nap kaptam egyet. Már nagyon féltem előre tőle. Nagyon csípett és természetesen a helye rögtön fekete lett.
Ha nem tudok jönni ma este azért írjatok!
puszi mindenkinek!
Szia Kedves
Igen sajnos mindenkit megvisel,de mglatod 1-2 nap es azt fogod mondani hogy nem is volt olyan szornyu.Kivanok gyors gyogyulast,es megjobb szovetant.Kivettek mindent?
Tunkanyom szia de reg lattalak.Puszillak cuuup.:)
nagyon pozitiv:Itt vagyok es varlak .Ne felj semmit,minden oksa lessz.Angi
nagyon pozitív!!!
Várjuk a jelentkezésed , szorítottunk érted!
Szia,
örülök, hogy túl vagy rajta, könnyű lábadozást kívánok.Meglátod ha kiveszik a csövet sokkal jobban érzed magad. Milyen volt az ébredés? Miért tegnap műtöttek?
Jaj de örülünk, hogy túl vagy rajta....jól van:-) Már vártuk, hogy jelentkezz! Pozitivat ma operálták, reméljük Ő is hamarosan jelentkezik!
Kivánok mindkettőtöknek mihamarabbi teljes gyógyulást:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?