Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Szia!
Okozhat. Ha visszaolvasol a fórumban, láthatod, hogy már volt is erről szó.
Lányok eszembe jutott valami. A héten egyik este voltam a lányommal teaházban. Fellapoztam az étellapot, és egy tibeti idézetet találtam benne, ami így szól:
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
Köszönöm a sok tanácsot! C vitamint szedem 500mg-ost. Calciumot most a hangom miatt, de azért próbálok kevesebbet beszélni. Tanárként nem könnyű:) Sok teát iszok. Most voltam gyógynövényboltban gondolkoztam pemetefű és lándzsás utifű között, végül pemetefű cukor lett. Még ha nem is használ, de legalább nem erőltet a köhögés, amíg eszem. Jobban hiszek gyógynövényben egyébként.
Gőzölni este fogok.
Pont az UH olyan vizsgálat, hogy ott minden látszik azonnal, nem kérdezted mit lát, nem kaptál semmi papírt? Érdekesen vannak nálatok a dolgok.
De nekem a csúcs még mindig a 20-as bogyó.
Szia,
jó nagy a vágásod viszont nagyon szép, semmi pukli nyom. Ez nagyon szép lesz, idővel semmi nem fog látszódni.
Szia dragam semmit.
Majd megyek a korzetihez,az eredmenyert.Puszillak
Sziasztok lányok! Felraktam képet a műtét helyéről.
Mostani képet még nem sikerült, de már alig látszik a helye. :)
Kék Írisz remélem nem veszíted el a fogaidat, kérdezz meg fogorvost mit lehetne tenni még az elején. Szerintem mikor ilyet írnak a szövettanba, hogy enyhe fokú cytológiai atypia akkor ők sem tudják mit találtak ez miatt szerintem ne aggódj.
Végül is mindet kivették, nem?
Az igaz, hogy ne gondolj a rossza mert bekövetkezik! Ezért gondoljunk a jóra, én mindig arra gondolok. :)
Mindenkinek jobbulást, szép napot és mindenféle jót kívánok!
szia Drága!!
Sajnálom, hogy neked is vannak ilyenek:(
Tudom mennyire rossz érzés!
De észrevettem, hogy minden pm. beteg kicsit érzékenyebb.....vigyázz magadra sok puszika!!!
elhiszem..benne voltam:(
De biztos minden rendben lesz!
puszi
Sziasztok Angyalkáim!
Rbarsom nagyon szorítok érted. Pihenj sokat még. Elhiszem, hogy mennél és csinálnád a dolgaidat, de még bírj ki egy kis időt a semmittevésben. Ha lehet írd meg mit mondott ma este az orvos a vérzésre.
MsMonk, szerintem nem reagálod túl a dolgokat, teljesen érthető, hogy félsz. Sajna én is ilyen lettem, olvastam a saját bajommal kapcsolatban is rémségeket,de inkább nem részletezném. Ilyenkor nekem is beáll a sírógörcs, de próbálom túlvészelni ezt az érzést. Amúgy nekem két fogam tört le váratlanul. Teljesen jó fogaim voltak, de a betegségem miatt minden előzmény nélkül ketté tört két fogam is, nyáron csináltattam meg. Ezért is fontos a kalciumszinted figyelemmel kísérése.
Iriszkém, ne idegeskedj Te se, de azért alkalomadtán kérdezd meg az orvost mégis mit jelent a szövettanodban az a kis pikáns részlet.
Eandi , mielőbbi gyógyulást!
jajj nagyon sajnálom...de remélem minden rendben van....mikor lesz szövettan? vagy lesz? jobbulást drága!!
Sok puszi
Köptető (lándzsásutifű), orrcsepp, gőzőlgés.
Gyógyulást, vigyázz magadra, pihenj sokat!
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?