Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) recept

Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) recept

Az Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) hozzávalói:
Fél kg vargánya,
1 l marhahúsleves
1 csomó finomra vágott petrezselyemzöld
6 mentalevél
4 szelet fehérkenyér
olivaolaj

bors.


Az Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) elkészítési módja:
A gombát apróra vágom és a mentával kevés olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagymát és további 15 percig párolom. A kenyeret megpirítom és bedörzsölöm a másik fokhagymagerezddel. Végül a kenyeret egy tálba teszem és rámerem a levest. Azonnal tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az olasz gombaleves (zuppa di funghi) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook