Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pacal rántva recept

Pacal rántva recept

A Pacal rántva hozzávalói:
0.5 kg pacal
fűszerek
liszt
tojás
morzsa


A Pacal rántva elkészítési módja:
A pacalt előfőzzük sóval borssal babérlevéllel,majorannával vöröshagymával fokhagymával. Ha megfőtt tenyérnyi darabokra vádjuk.Lisztbe ,tojásba ,morzsába forgatjuk majd bő forró zsiradékban kisütjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A pacal rántva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook