Ovulációs teszt! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam orvosnál, megvizsgált és most estére kocsonyás "anyag" volt a betétemen, olyan mint pé-kor szokott lenni. Vizsgálat vagy pé miatt??
20 .napon vagyok.
Sziasztok!
Én is a napokban kezdtem a tesztelést DM-es Corax LH teszttel. A 10. napon erős rózsaszín volt a csík, a 11. napon viszont teljesen halvány. Szerintetek ha bekövetkezett a fogamzás pl. a 10. napon, a 11-en halványnak vagy sötétnek kellett volna lennie a csíknak?
Ovu tesztekből is létezik különböző érzékenységű,, éppen úgy mint a terhességi tesztekből.
Én a legérzékenyebbet veszem mindegyikből.
100 ért veszem darabját.
Mindig a c csíkhoz viszonyítva nézd. Ha ugyanolyan erős a t csík, akkor az bizony pozitív.
Nekem is volt, hogy halványabb volt a c csík, mint egy másik kazettában, de az mindegy. Az a lényeg, hogy egy kazettán belül legyen ugyanolyan erős a tesztcsík, mint a kontrollcsík, vagy erősebb.
Nem érvényes már másnap reggel. Ezt utána kell mutatni 5-10 percen belül ahogy megcsináltad, és az erőssége se mindegy. Az a jó a várható ovuláció körül minden nap csinálsz tesztet és inkább délután, de azonos időben. Amikor a legerőssebb na onnantól várható az ovu 24-48 órán belül.
Én mellette hőmérőztem is és tuttira tudtam mikor volt az ovum, mert baba a pocakban rugdos :)
Nekem úgy volt, hogy mikor megcsináltam a tesztet, megjelent a kontroll és szinte vele együtt a második vonal is. És ahogy száradt úgy erősödött. Kb. 10-20 perc után remekül leolvasható az eredmény, de másnap már nem érvényes. Nekem volt olyan hogy másnapra a teszten mindkét vonal halvány lett, olyan is hogy csak a kontroll halványodott el.
Szóval a másnap már ne igazán nézegesd, mert nem biztos hogy a valós eredményt látod.
Nem az. Leolvasod, és kuka.
Középidőtájt minden nap kell csinálni egyet.
Sziasztok!
Ebben a hónapban végig követtem a peteérésemet. De nem mutatott pé-t. Az van irva, h 5 percen belül olvassam le, akkor nem mutatta a pé-t, de másnapra meg a 2. vonal is tök erős, de az már nem érvényes, uyge?
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Ovulációs teszt vagy PG/53 mikroszkóp?
- Ovulációs teszt mikor lesz pozitív a tapasztalataitok szerint?