Ovulációs teszt! (beszélgetés)
én úgy tudom előtte egy két órával nem lehet inni.Én is ezért várok még egy kicsit aztán ovura fel:)
Igen én is úgy tudom ha már negativ akkor lesz ovud vagy másnap
Szerintem lehet baba hisz a spermiumok elélnek 23 napig is de hallottam olyat ,hogy 4-5 napig is szóval semmi sincs veszve:))feltetted a tesztet?Megnéztem volna:)
beengedtelek:)
Igen ovut
áá szerintem nem :)) Megjött a mensim és előtte teszteltem és neg. volt! De eddig meg mért volt neg az ovutesztem, ha mondjuk baba van?
fogok du. még egyet csinálni.
Csak nem vagy babás??:))))
Szerintem ha tudsz én azért ellönék a helyedben délután fele is egyet persze előtte ne igyál egyél :))És mindent bele:))
De figyi:)Én úgy tudom, hogy pozi eredmény csak délután vagy este fele lehet mert akkor van sok lh a szervezetbe vagy mi reggel első pisiből jóstesztnek szokták alkalmazni:))
De lehet rosszul tudom:)Amúgy mindent bele még ma is és szerintem ha most 2 egyforma erős a csíkod akkor tegnap is pozi volt remélem akkor is serénykedtetek:))
Ma reggel teszteltem ééééés pozitív lett :)))) De tegnap nem teszteltem, akkor az még tegnap nem volt poz?
Mától mindent bele ?!!
Szerintem peteérésed van a doki ilyet nem tud produkálni.
Képzeld egyszer középidő körül voltam nődoikánál rákszűrésre mentem és alig tudta levenni a kenetet mert nagyon nyákos voltam mutatta is a pálcikával azt mondta ha babát szeretnénk minden bele:)Na akkor tudtam meg miért is tapasztalok már éve óta középidőben ilyen nyákot:)
Igen néztem :)
Oké, akkor még egyszer elolvasom :DDD
Olyan mintha kocsonya lenne... "gumiszerű vmi, nem nyúlik, nem folyik.
De most lett ahogy megvizsgált a doki.
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Ovulációs teszt vagy PG/53 mikroszkóp?
- Ovulációs teszt mikor lesz pozitív a tapasztalataitok szerint?