Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Nálunk juszt sem esik...(de esett!) :-))
Nagyon szomoru az idő meg a pénztárcám...
Nosza rossz idő megyünk vásárni a TACSKÓ-ba
Egy csomó pénzt elköltöttem. Meg a lányom kapott másik sim kártyát mert a -régit- (7hónapja kapta)elvesztette. Ugy, hogy jó napunk volt ma.
Hát Te nagyi, gyönyörű a kicsi uunokád:)
A többiek is.
Margókám!
Annyi jég jutott már nektek arra a tájra csoda, hogy van még valami arra felétek. Nézve a Tv. annyira sajnálom azokat az ott lakókat.
Nálunk szinte csak egy kis eső volt. Nem is hiányzik több. A fiamék nyaralnak jó volna ha megint javulna az idő.
Jaj, Te szegény!Miért ne akar legyn bajunk, ha nem vagyunk itthon! Kívánok Neked jobbulást!!!
Tényleg mesélj egy kicsit, milyen volt Erdély!?
Örülök,hogy sikerült a "lángos akció".
Itt most van égzengés, még nem tudm mi lesz belőle.
jelentem a lángos tökéletes lett!! Köszi a receptet tényleg elég sok tej kelett hozzá.
Nálunk a szél dominált ma fóleg. Ittvoltak a fiamék nagyon jó nap volt. További szép napot meg hetet nektek.
Volt itt a fórumon egy ápoló? néni neki is csendes nyugott müszakot kivánok!!!
Ki megy még nyaralni? tessék Erdélyről mesélni!!!
Köszi! Fogok venni borsmenta teát! Nem vagyok ilyenekkel felszerelkedve, mert legalább6-8 éve nem volt epegörcsöm. Erdélybe sem vittem görcsoldót, Brassóban kellett vennem.
Azt hiszem ma már nem lesz görcsöm, a gyógyszer gyorsabb volt.
Nálunk most nem esik, de eléggé be van borulva!
Ciluskám! Borsmenta teát próbáld ki, nekem midíg bejött.
Az előbb úgy beborult, azt hittem leszakad az ég, de csak pár perces zápor volt, már megint süt a nap, pára jön fel (az emeletre).
Nálunk reggeltől délig csedes eső esett.Éjszaka égzengés volt.
(Attól félek, hamarosan epegörcsöm lesz! Erdélyben elrontottam a gyomrom, eég nehezen jövök helyre.Az imént vettem be gyógyszert.)
Sziasztok, kellemes napot hetet Mindőtöknek.
Felénk eddig nem volt vihar, sem nagy eső (pár csepp). Ja, és olyan hűvös sincs, mint amennyire beharangozták. Sőt, a napon kifejezetten meleg van. No azért egy pár fokot hült, de jó kis csendes eső kellene.
Jó annak aki alhat - én dolgozok.
Igaz csend és nyugalom van az osztályon, alszanak a kis betegeim
Ott is vihar????
Itt nagy szél kivcsi eső:(
Ő lordsága dobberman keverék de nagyon jól ösze lett keverve mert csak jó tulajdonságok jutottak neki. Immár 9 éve a családunk oszlopos tagja.
Nagyon élvezte a fürdést . Annyira elfáratt szegényke. Jobban birta az uszást mint a hiperke fiam.
Remélem nem fog most már vakarozni.