Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok, eső, viharos szél, sötétség, bezártság.
Incikém nagyon szép élmény lesz a repülés a gyerekeknek. Persze először mindenki fél, sutána jön rá, hogy csodálatos.
Na, az nem jó elfoglaltság!
Én meg a repülőtérre megyek délután, remélem adddig eláll az eső és a szél is, mert így is nagyon be vanak tojva a gyerekeim a repüléstől!
Jóreggelt Mindőtöknek.
Nagyon hideg szél fúj, csepereg az eső.
10-re temetésre kell mennem, egyik szomszéd ember halt meg.
Hál Istennek nagyon drága a sárgabarack, a lisztről már ne is beszéljek:)
Sajnos igy nem bíííííííííííírok sütni:)
Az ilyen sütéseket irtóra birom:):)
Igy még én is tudnék sütni:)
Hellóka mindenkinek.
Amint látom sütögettek mindenféle finomságot. Ebben a hűvös időben lehet is. Tegnap én is sütöttem (meggyes pite akart lenni, de férjem megette az összes meggyet, mire észbe kaptam), sárga barackom volt itthon kipróbáltam. Nem volt rossz, csak elfelejtettem cukrozni a barackot és egy kicsit savanykás lett a süti. Megoldottuk, tejszínhabot tettünk a tetejére, s egész finom lett.
Remélem is, hogy nem tanulod a gyógyítást 30-40 évig!
A fiamnak nem kellett fizetnie az előadások hallgatásáért.
Még nem, de remélem tized annyi idő alatt megtanulom a gyógyítást, mint amennyi ideje Te sütsz:)
Hallottam valamit erről a tanfolyamról, az egyik ismerősöm 40 év körüli fia is belement ilyenbe, eddig még csak a pénzt vitte tőlük.
Miért utolsó? A kefíres lángost egyszerű elkészíteni és finom is, mert nem szívja magába az olajat sütéskor!
Tanuld a gyógyítást, majd én sütök lángost érte!
Jó bolt lenne! - de tudsz Te úgy gyógyítani, ahogy én sütni?
Dale már semmit sem ad elő, mert már az 1950-es években meghalt, csak az Ő tanait oktatják nagy sikerrel.(és jó drágán)
Na akkor most én is dicsekszem:) az előbb megsütöttem életem első és egyben utolsó lángosát is.
Az ilyen sütésféleségeket nem nekem találták ki,.
Inkább tanulom, hogyan gyógyítsalak meg benneteket, Ti meg hálából süttök nekem:)
Vagy ez ne jó bolt?
Oszt mit ad elő ez a Dale?
Sajna nem volt nyitva az ajtó-ablak mert nem voltam itthon. Ugyhogy a következő sütésből küldj:)