Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Ha meglesz felteszem, hogy lássad, nem semmi!
Na én meg írni sem tudok!:)
Nem fröccsöztem, te olvsni nem tudó, hanem föcsögtem!
Így igaz, de én itt ragadtam a gépnél és fröcsögtem! De hosszú még az éjszaka elkészül reggelig!
Te lustaság, az enyéim már rég a hűtőbe vannak:)
Mennem kellene, mert meg kell csinálnom a gyümilevest, hogy jó hideg legyen holnap!
Könnyű annak, aki nem hajlamos a hízásra, de az Édesanyám és a hugom is kövér és én is voltam már 70 kg felett! Persze, hogy odafigyelek, ha nem is mindig sikerül! Láttad a kövér képemet, amikor fent volt az adatlapomon? ha nem , nem is fogod, mert megette egy vírus, és az unokám még nincs itthon , hogy ismét átküldje nekem!:)
Szerintem sokkal kiadósabb, mint a zacskós:)
Olyat majd a jövő héten gyárts, amikor ezerrel fogyózunk:)
De igen, de most csak naturan lesz, zacskóban sütöm, bár lehet, hogy egy pár darabot meg fogok tölteni, köszi az ötletet!
Persze hogy nem számit a túlsúly, mert ha az alábbi diétát betartom mondjuk 3 hétig akkor már súly sem lesz, nemhogy túlsúly:)
Elfogadom! Akkor már nem számít a túlsúly!
Ez egyértelmű:)
Tea, keksz és sex:)
NBa jó.Most elátkozlak. 100 éves korodban 100 kiló leszel, hogy tudd meg, mi az,hogy valai elégedetlen a túlsúlyával:)
Neked van igazad:)
Nem szoktad a csirkecombot valamivel megtölteni. Nálunk most ez jött a divatba, májas-brokkolis,zsemlyés töltelék, de abból olyan rengeteget kell csinálnom, hogy egy tepsiben csak tölteléket kell sütnöm és ez lesz a köret és persze még a savanyúság:)
Ja, a jövőhéten majd fogyózunk!!!
Én is vendégeskedek holnap, itt lesz a családom a páromat és utólag engem is köszöntenek, de nem csinálok nagy főzést, halászlevet kívánt az ünnepelt, de csinálok gyümilevest is, mert nem szeretem a hallét! Sültcsirkecomb lesz , sütőben sütött krumplival, ubisali, sütni nem fogok, mert a lányok hozzbak valamit, jégkrémet vettem, azt mindenki szereti.
Az hagyján, hogy főzésből, de evésből is:(:( A jövő héten egész héten tea meg keksz:(
Ez a hétvégéd kaja főzésből áll! Pepecselj hát tovább, és holnap zsebeld be a dicséreteket!
Azt meghiszem, Az én kedvenc férjem is elment ma az anyósomért és a nagynénémért és csak holnap délelőtt jönnek haza, hát Istn látja lelkem, tök jól vagyok, pedig egyfolytában pepecselek mindenféle hülye kajákat, ami persze nem fog elfogyni, csak mégishogy legyen:)
Igyekszem olyanokat csinálni, amilyet még nem evett a két öregcsajszi, de mégis ehető:)
Használj ki minden percet!
Sziasztok! Most egy kicsit én is egyedül vagyok, de jó:)
Irigykedem!!!Fürödj,pihenj sokat!
De nem ám:)
Az lenne a baj, ha nem szeretnél picit egyedül lenni:)
Na hallod!! annyira szeretek picit egyedül lenni!!
Ugye ez nem baj?
Tök jó ez a kergetőzösdi:)
További ajánlott fórumok: