Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Gotinagyi részvétem!
Még mindig tavaszi időjárás van felénk. Igaz a hét végére hideget jósolnak. Majd meglátjuk mi jön be.
Sziasztok..Nálunk piros az ég alja...3 napja olyan őrületesen erős fájdalmaim vannak a gerincemben, hogy még a könnyem is kicsordult. Járkáltam a lakásban, mint a márgezett egér, mert sem ülni, sem állni, feküdni nem tudtam. Olyan erős fájdalomcsillapítót vettem be, hogy attól meg teljesen zizi lettem...
Nade, most már javulok...
Remélem ti jól vagytok...
Szegény sógorm tegnap este meghalt....
Legyen szép a napotok...a nyugdíj ma került a nyuggerek számlájára....én is az valék..
Jó reggelt:)
Nálunk is tiszta tavasz volt. Jól megkergült ez az idő, de a hétvégére már -10 fokot mondanak
Mármint a kazánba - egyem a kis fantáziád :))))
Ez a hűtö-leolvasztás remek dolog :( én is útáááááálom!
Szép napot mindenkinek , tegnap sétáltam, kutyáztam, - labdáztunk - délután itt tiszta tavasz volt ♥
jaj megint a fantáziám..:)))
Nagyon fáj a hátam kitakaritottam a hűtőt olyan kombi hűtönk van ..sokat kellett hajolni. Tiszta jég volt a fagyasztó....szerintem valamelyik nemcsukta be rendesen az ajtóját.
Sziasztok...
Igen, a jó feleség ilyen...régen beszéltünk ilyen jót egymással, mint tegnap este...
Itt nagyon vörös az ég alja...
Legyen szép a napotok.
Eszméletlen, hogy rohan az idő, mindjárt itt a 7 vége..
"A ház és a vagyon apai örökség,
de az Úrtól van az okos feleség."
Példabeszédek:19.14
Boldog születésnapot kívánok kisfiadnak!
Esik az eső, hó sehol.
Szép napot.
Sziasztok...köszi a gratulációkat:-)
Gyerekek, szakad az eső...
Katikám, de jó neki....
Akkor neki is boldog szülinapot!!!:))
Az én nagyfiam áprilisban lép az első X-be:)
boldog szülinapot!!.
A kisfiam 11-én fog megöregedni ...)
Sziasztok!
Szép a vers, csak szomorú:)
Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!!!!!
Köszönjük, ez kedves!
Hát akkor "fiatalok" hajrá! Új hét, új események, jó munkát!
Sziasztok...
Valóban szép a vers, de igaz
Január, február nekünk is zsúfolt...Andrea lányomnak is 11-én van a szüli napja...
Legyen szép 7etek:-)
Sziasztok !
Szép hetet mindenkinek !
Nagyon zsúfolt volt a hétvégém, ünnepeltük a vejemet , Attila és 11-én lesz a szülinapja is ☺
szép napot!
meglépett a kutyánk..leshetem mikor talál haza.. Nemtudjuk leszoktatni, hogy ne szökjön meg mindig ...megy csajozni...