Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok. Aranyosak vagytok. Köszönöm érdeklődéseteket.1 hét múlva kedden délután megyek haza.
Sok kezelést kapok, nagyon fárasztó.
Remélem meg lesz majd a hatása.
Vigyázzatok magatokra.
Sziasztok
Régen jártam erre, és épp Gótinagyi felöl szerettem volna érdeklődni.
Visszaolvasva, köszönöm a felvilágosítást.Jobbulást kívánok neki...
Sziasztok! Nem voltam mostanában, mert sok a feladat. De igyekszem jönni.
Gotinagyi hogy vagy?
Gyógyulsz?
Judit, kérdezz rá a , Ha nem mondhatom el senkinek..
fórumban
Sziasztok..
Már itt vagyok a szanatóriumban, remélem használni fog a sokfajta kezelés.
Vigyázzatok magatokra.
szia kedves gotinagyi!nalunk mindigis nagyon valtozekony volt az ido ugyhogy nekem ez tokre megszokott!remelem,hogy a balfi 3 hetes utad utan uj leszel!ez szanatorium ugye jol emlekszem?
a kerti munka nem is konnyu.itt csak divatbol van kert,hogy kint a szabadban legyenek az emberek,de vetemenyes semmi/nemdivat/es sok embernek megcsak gyumolcsfaja sincsen pedig 90 %-a az embereknek kertes hazban el.
Hali, Lolita kedves.
Latod erre nem is gondoltam, mivel most a kertem natúr, olyan amilyennek a természet teremtette. Mert most én nem tudom rendezni.
Amúgy 3 hétre megyek.
Na, ilyen telet én is kibírnék. Bár ahogy változik a klíma, bármi megtörténhet.
Sziótok. Minden nap jár hozzám gyógytornász. Jövő héten megyek Balfra. Unokám arra az idóre hozzám költözik.
Szerencsére jó időt jósolnak, de ugye ez bármikor változhat.
Érdekel mindenki élete, mert olyan nincs, h semmi sem történik.
Mert igaz.
Kristina Calu - Az idő (Egyperces)
Az idő egy tolvaj. Mindent visz, amit a keze elér. Viszi a gyermekéveket, kettőt pislogsz és már vége. Viszi, a tinédzser kor lázadásait. Még rúgkapálnál, tiltakoznál, lázadoznál a szülők akarata ellen, de már te is szülő vagy. Hová tűntek a húszas évek gondtalan hétköznapjai, amikor még otthon lakhattál, és nem neked kellett megoldanod a számlákat, a hétvégi ebédet, vacsorát, a programokat? Az idő egy tolvaj. Messziről figyeled az apró ponttá lett embert, aki valaha voltál. Lassan, de biztos léptekkel távolodik tőled. Már átadta a stafétabotot mostani önmagadnak, aki sokszor csak a fejét kapkodja, és nem érti, honnan kerültek szeme köré a szarkalábak, mikor érkeztek meg az első ősz hajszálak? Tovatűnő éned kérdőn keresi az ifjúság eltűnt szerelmeit. A soha véget nem érőnek, és örökké tartónak vélt éveket. A hajnalig tartó bulizásokat. Most már otthon, körmödet lerágva aggódsz, hogy biztonságban hazatérjen, az, aki nem rég még benned növekedett, és várta, hogy végre a szemedbe nézhessen. Hová tűnt gyermeked bársonyos bőre, baba illata, állandóan társaságodat kereső apró kis lénye? Ki ez a nyurga, minden ellen hadakozó kamasz, akinek csak az a hihető, amit a barátoktól hall, és minden, ami tőled jön, elutasításért kiált? És elhiszed, ha valaki azt mondja neked, egykor te is ilyen voltál? Az idő egy tolvaj. Kénye-kedve szerint visz mindent, amit a keze elér. Viszi a szeretteket, nem kérdezi, megengeded-e. Nem kérdezi, fáj-e. Helyette megrántja a vállát és azt mondja: tudod, én minden sebet begyógyítok.
Sziótok, megkaptam a beutalót Balfra. A jövő hónapra.
Szerdán meg gyógytornász kezd jönni.
Szóval hamar fitt leszek. Ti is vigyázzatok magatokra.
szia kedves gotinagyi!sajnalom,hogy valtozatlanul nagy fajdalmakkal kuzdesz!hat ami azt illeti nem vagyunk mi most sem olyan messze az 50 fokos melegtol,2 eve nalunk 46c volt.es mar volt reszem 50 fokban is ,hat ez mar nem feher embernek valo!de ekkor fiatal voltam es fel se vettem!
megertunk ha ritkan tudsz jonni semmi baj,bar nagyon hianyzol nekunk!nem tudnak vmit segiteni a nagy fajdalmadon?ez igy borzadalom lehet!puszillak!
Sziasztok!
Nagyon el vagyok foglalva, egyfolytában küzdök a fájdalommal.
Soha nem hittem volna,h ilyen erős lehet.
Szóval elnézést, h ritkán vagyok.
Lolita kedves, láttam, egy természet filmet. Ausztráliáról, s bizony nem sok jót mondanak a jövőre nézve. 50 fok melegekről beszélnek.