Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Nem fogyaték az, csak mi itéljük annak:),
Hát Margit, ahogy én ismerlkek Téged, bizonyára talpraesett lányt nevelsz belőle:)
Most került először családhoz?
ja...:)
nincs semilyen lexikája egyiknek sem... de meg van a maguk fogyatékuk..ez van..:)
képzeljétek -sos- meg hozták a kislányt... most nagyon meg van szeppenve.. rá "uszitottam" a kicsi fiam ő mindenkit felvidit..:) majd késöbb bemegyek hozzá én is nagyon nehéz szegénykének...+ nekünk is képzeljétek el egy össze szokott családba hirtelen belép egy idegen... akit szeretettel fogadunk ugyan de ... ja és mivel ugye 15 éves még nehezebb kisgyerekkel könnyebb lenne...
Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
Magdikám, csak gratulálni tudok fiad eredményeihez, amelynek nem kis mértékben Te is részese vagy.
Hány és hány olyan anyuka, szülő van, aki nem ismeri el gyermeke képességeit, mindig többet akar kihozni belőle, mint amennyire képes. Ezzel megkeseríti az életét, teljesen a tanulás ellen fordítja. Kiöli a gyerekből a tudásvágyat, egy küzdés lesz a tanulással eltöltött idő.
Nahát elsősorban azért gratulálok, hogy Te ezt a hiányosságot felismerted, elfogadtad, orvosoltad, s íme itt a bizonyíték, hogy ilyen esetben is lehet eredményt elérni. Üdv
Nem tüntem el, csak olvasgatlak benneteket, irigykedem, hogy szorgoskodtok, unokáztok,stb.
Nekem nincs kedvem semmihez, nehezemre esik bármit csinálni. Részben fizikai okok miatt, de inkább a kedvetlenség az oka. Kb. két éve szedek antidepi és nyugtató gyógyszereket, nyáron már csökkentettük az adagot, és le akarok állni, de a tél és az ünnepek rendesen padlóra küldtek.
Nem baj, olvasom a hozzászólásaitokat, és örülök nektek.
Szia Lúdanyó! Látod nekem eszembe sem jutott, hogy a templomba elvigyem, de valószínű, hogy az idén megteszem, köszönöm a remek ötletet. Plébánosunk biztosan örülne neki. Persze remélem, hogy szép "termésem" lesz.
A verstanulásról: az olyan az emberi észnek, mint késnek a köszörűkő, élesíti. Érti a vers lényegét, mondandóját? Ha igen, biztosan könnyebben megy a fejébe. Egyébként mennyi idős a fiad?
ismerem a barátnőm minden évben ültat Luca búzáz...aztán elviszi a templomba karácsonykor..:)
Ma verset tanultunk annyira nem szeret a kisfiam verset tanulni, hogy 8 sort már délelött óta tanulja de még mindig nem tudja..:(
Puszi Mindenkinek!
Szép napot! Jó étvágyat! és minden más remek dolgot!
Jó reggelt és jó szorgoskodást mára is:)
Én ma már lazítok, csak mosni fogok:) Meg elmegyek délután a karácsonyi vásárba. Na nem veszek semmit, csak a hangulat kedvéért, ha az eső engedi.
Szia-szia! Úgy látszik nagyon egy hullámhosszon vagyunk Magdi!
Én is sütöttem illetve nem sütöttem. Citromos édesség címszó alatt babapiskótás-tejszínhabos-tejfölös-porcukros-citromos sütit készítettem. Még szűzen a hűtőben van, kell neki 1 nap, míg összeérik, megpuhul a piskóta, bár már nagyon ácsingóznak rá...
Hpkati Téged is üdvözöllek meg Mindenkit, aki ma nem járt a fórumon. Most elmegyek esti mosogatásra.
Sziasztok!
Örülök, nincs baj!!!
Sziasztok!
Minden napra jön valami hivatalos ember..ma is várunk egyet..:) látszik, h mindenki év végezik..:)
Finom paradicsomos kápit főztem + sütöttem is most béke honol kis házunkba. Hazajött egy két kolesz után a nagyfiam sok mesélnivalóval..:)