Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Vááááárom! Bár , ideért a hóesés , egy negyedóra múlva nyitom:)
Beengedem a Colombóval:)
Igen !
Szerettem a 13-at mindig :)
Ma is érdemes lesz még este nyitni az ablakot? :))) Van még a sütidből?... Ja, és küldesz nekem is a fénypostáddal?
No én is otthon maradok még a hétvégén is... se túra, se más, mert annyi teendőm van házon belül, mint a nyü... az ítéletidő meg éppen segíti a lelkem, hogy könnyebben mondjak le a túráról a háztartás javára :))).
Lehet, hogy még süti is lesz ;)! Nagy szó, de olyan kedvet csináltál a példáddal, hogy nem biztos, hogy ellent tudok állni.
Ma is csak nehezen tudtam időt szakítani a munkámból, hogy írjak Nektek. Ennek is örülök ma.
No, erre a svédcsavarra, nem hiszem, hogy bárki számított volna... Sajnálom, hogy így alakult a szalagavatója.
Reggel óta nálunk is megállás nélkül zuhog... hol a hó, hol a havas eső és olvad is menten. legalább lapátolni nem igen kell ma... Csak az éjszaka le ne fagyjon ami esett!!!
Sziasztok!
Persze tudom, h anya csak 1 van de meg kéne értenie,h most én mondom meg mit kel tennie. Mondom neki tudom, h nem én vagyok az anyukád és szeresd nincs is semmi baj ebből csak ne haragudj rám közbe mert nem én miattam nem lakhatsz otthon. Talán egyszer meg érti..:)
Nagyon közel vannak a szülők de nekem meg bekel tartani az utasitásokat.. persze lehet kicsit rugalmasnak lenni..:)
Szakad a hó tegnap este óta...most jöttek nem rég haza a gyerekek készül a nagy hóember + az iglu..:)
Julcsi, örülök, hogy minden rendben lezajlott. Ugye mondtam, hogy vigyáznak ránk?!
Éva, jobb is, hogy nem kellett kimozdulnotok, ítéletidő van a tv szerint. Meg aztán igazán jóindulatúak voltak, ha így telefonon el lehetett intézni a recepteket.
Én is ma kaptam behívót mammográfiára. Az idén vagyok 50 éves és eddig még nem hívtak. Egyszer voltam, de doki küldött, kb. 10 éve. El fogok menni január 29-én. Ha nincs baj, megnyugszom, ha valami van, de úgysincs!, akkor talán időben elkapható...
Sziasztok!
Itthon vagyok, itthon is maradok, nyissátok az ablakokat, küldök mindenkinek sütikét. Képzeljétek, lefújták a szalagavatót az időjárási-közlekedési viszonyokra hivatkozva. Majd február 15-én kerül megrendezésre. Igenám, de az én fiam aznap és másnap nyelvvizsgázik. Úgy szép az élet, ha zajlik, nemigaz?
Sziasztok!
Boldog Piroska napot!
Nem találtak változást:))
Azért féltem , mert a szeptemberi CT. nem sikerült és kérdőjeles volt a Katéterezés.Szerencsémre , most megúsztam.
Azt mondják, ha X év után egy nő úgy ébred fel, hogy nem fáj semmilye, akkor meghalt. Jelentem, itt vagyok élek. És itt a hó is. És megvan minden testrészem, érzem. Még a gondolataim is fájtak, amikor feébredtem, megint rosszemlékű munkatársaimmal álmodtam, hőhullámokkal kiegészítve.
Balesetmentes jó hétvégét kívánok mindenkinek.
Csorieva! ÉVa? köszönöm a megelőlegezett szivárványt, igyekszem megfelelni ,és nem csak nyafogni.
Te is tudod, akármilyen is egy anya, akkor is anya, és a gyerek mindig, de mindig ragaszkodni fog hozzá, főleg az, akit nem csecsemőkorába vittek el tőle.
Nem lehetne a lánykáddal valami ésszerű kompromisszumot kötni?
Közel laknak hozzád a szülei?