Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziasztok!
Gazdag asszony leszel, ha ezt a rengeteg papírt leadod:))
Tegnap meglett a szövettanom: JÓINDULATÚ:)))
Hétfőn beakadt a derekam. Ma már elmentem dokihoz, mert nem javul... Kaptam szteroid és lidocain injectiót a derekamba. Jövőhéten kell visszamennem a következőre...
Így még további táppénz...
Reggelre akkora hó esett! Fiúk élvezik:)
Puszi mindenkinek!
Sziótok... az én férjem is visszahozza a kukába általam kidobott dolgokat...úgy látszik a legtöbb fffííííírfi ilyen...:-)))
Hát hó van...még, nem sok, mert enyhe az idő
Jó reggelt. Tegnap megvolt a selejtezés másik fele is:), mármint a lányom részéről. Húúú, de tudta utálni, de még mindig jobb, hogy Ő csinálta, mert én válogatás nélküll kidobáltam volna minden emlékét:)
Na most a hétvégén jön a férjem "papirkészletének" a selejtezése, ugyhogy szerintem 2 napig itt fog ülni az iratos szekrényei előtt.Ez azért már komolyabb. ,ert itt számlák stb vannak. De kérdem én minek az 1996 évi OTP számlakivonat? és a 97,98,99, és sorolhatnám tavajig az éveket:):)
Olyan gépek jotállási jegyei, ami már meg sincs, na meg még ki tudja mi minden sz@r.
itt is kb 30-50 kg papirfelesleg van:)
Húúúú, aztán a jövő héten jövök én. Na azt csukott szemmel fogom csinálni, mert eszméletlen mennyiségű ujságcikkeket gyüjtöttem össze erről-arról (egészséges életmóddal kapcsolatban)
Az is lesz 25- 30 kg:)
Az ilyen sikerek, nagy örömet okoznak:-)
Esuk a hó, de olyan porhó...karácsony előtt volt ilyen...
Én is megtartottam 1-2 kedvenc kabátot, ruhát, hiába híztam rengeteget. És mióta diétázom, fel tudom venni ezeket a ruhákat, amiket már 30 éve nem hordtam...én vagyok ilyenkor a retro nagyi:-)
Ezek a ruhák az etalonok, hogy még fogyjak...bár a lányaim szerint nem kéne..
Sziótok. nagyon hideg van. Laura csak fülvédőt tett fel, hiába mondtam neki, hideg van. Csak a kapuig ért el, s futott vissza a sapkáért...
A mai nap olyan, hogy melegágyból kitekintve elviselhető.
Én már leszoktam a gyüjtögetésről. Amit ósszel elrakok, azt tavasszal már selejtezem...nagyok sokminden kerül eló ilyenkor.
Persze van 1 család, akiknek odaadom felnőtt ruhákat. A gyerekholmik meg mennek kézről kézre:-)
legyen szép a napotok..
Nem is feltételeztem, hogy ruhát dobsz ki:)
Nagyon sok minden tud felhalmozódni. A héten én is lomtalanítok, már ha a derekam engedi.
Jó reggelt és szép napot!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!:)
Jó reggelt és szép napot mindenkinek:)
Uj év kezdete gyanánt nekiálltunk a kláábyommal a lakás lomtalanitásához. Már 4 éve külön kölözött a lányuk, de a szobájába a szekrények zsúfolásig vannak /bár már egy csak volt, mert tegnap 4 db 60 l-es szemeteszsáknyi cuccot dobattam ki vele), ma folytatás:)
Ja félreértés ne essék, ruha nem volt benne, csak főiskolai egyetemi jegyzetek, könyvek, meg mindenféle mérgezett egérfarok emlékek
Szép estét Mindenkinek! Olyan csodálatos téli napunk volt ma. Délelőtt nagy pelyhekben hullt a hó. Előtte éjszaka eső esett, reggel ment át havazásba. Még esőben indultam biciklivel és szinte hóemberként érkeztem meg a munkahelyemre. Az úton nem maradt meg a hó, de a háztetőkön, fákon igen, gyönyörű volt.
Ahogy néztem az előrejelzést, januárban több napra is jósolják a havat. Nem is baj, kell a vetéseknek.
Remélem, szép napotok volt és az lesz ezután is!
Tegnap nagy öröm ért. Sok-sok idő után elmentünk a kedvenc fürdőnkbe... ráadásul a lányomékkal. Annyira jó volt!
Ma dolgoztam, mindjárt megyek haza.
Sziasztok!
Itt napok óta először süt a nap. Igaz hideg van és a tegnap este esett hó megmaradt.
Sziasztok!
Attila napoztunk , babáztunk , képek a naplómban :))
Puszi , további szép vasárnap estét !
Sziasztok!
szép csendes a vasárnapunk úgy nagyjából. A térdel a kisfiam mellettel mert ugy döntött, h a kutyát kicsit megmászatja olyan helyen ami veszélyes neki... ja és , h oda nem mehet be senki hát az őt nem igen érdekelte...:(
Az elöbb itt is esett a hó. Holnap megy először itt suliba a lányom nagyon izgulok miatta. Nam befogadó a mi iskolánk sajnos..:(
Vigyázzatok lányok, mert az eső éjjel lefagyhat.
Prsze a jobbaknak nem kell kimenni az a jeges utcára az axelpauséért(?).
Nálunk nagy pelyhekben kezdte, de már alig látszik, inkább eső. Ez az esésel éve lesz ?
Vigyázzato