Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Puszi Évi!
Viszont gratulációm fogadd szeretettel az unokáid óriási sikerei miatt! Köszönöm a fiam nevében is a Tiéd.
Az anyóskámmal mi is rengeteget kötöttünk annak idején. Nagyon szertettem alkotni, megnyugtatott és örültem a komoly hasznának is (sosem volt olcsó egy kézzel kötött pulcsi!)
A fiacskám is munka mellett fejleszti magát az énekben. Hát, a gyerekeknek, unokáknak se könnyű élni... pedig legszívesebben felhőkön járatnánk őket, hogy a Föld pora se érje a drága lábaikat. Ugye?
Csodás napot!
Nekem ma nem kell főznöm, tegnap még sütit is sütöttem MEGINT. Belesütöttem a szívem is... persze, hogy vittem a betegeskedő Anci barátnőmnek. Mondtam is neki, hogy mostmár ettől kötelezően ajánlott meggyógyulnia:))) A Mara nenciét is félre tettem, mert csak ma lesz időm átszaladni hozzá.
Egybefasírt van kelkáposzta-főzelékkel és finom húsleves sokhúsos karajcsontból, rengeteg zöldséggel.
Tegnap itt volt a férjem két osztálytársnője, hogy együtt készüljenek a vizsgákra és nem éhezhettek, de csak mint két kismadár, úgy ettek. Nem tettek nagy kárt a kajakészletben. Szóval maradt elég.
Még pénteken arra jöttem haza a munkából, hogy a férjem már betett a sütőbe két rúd egybefasírtot. Tegnap reggel meg ő kezdte feltenni a levest, de onnan már főleg én léptem a tettek mezejére... A konyha (a káposztafőzelék, a sütik - most két félét is sütöttem: kakaós lepény és egy aszaltszilvás-meggyes), aztán a mosás, vasalás (amiből alig lett valami a derékfájásom miatt), stb. Aztán megjött a fiam és a színpadra válogatott "jelmezt", olyan stílusú holmikat, amit a szerepek, az énekszámai megkívántak. Hát nagyon jól sikerült este volt. Két órás műsort adtak (nyolcan). A fiam két dalt duettben és hármat szólóban adott elő. Annak ellenére, hogy ezt megelőzően 8 napig dolgozott egyfolytában és ebből hatot 14 órában, nagyon jól sikerült szerepelnie. Hiába fiatal még, bírja a strapát.
Takarítani ma kell/ene, de ma is fáj a derekam. Annyira, hogy bizony be kellett már kapnom egy erősebb fájdalomcsillapítót.
No, mostmár kezdenem kell valamit a háztartással, mert holnap megyek dolgozni.
Sziasztok...
Itt vagyok, olvaslak benneteket:-)
Nincs semmi különös, még vannak fájdalmaim, de kibirom...ez az igaz fogyókúra...csak folyékonyat eszem...
Vigyázzatok, nagyon hideg van, Itt -12 fok...
Jó reggelt. Szép vasárnapot, finom ebédet főzzetek:)
Ha valaki süt sütit, gondoljon rám és fénypostával küldjön:):)
Puszi mindenkinek!
Most megyek, mert este 7-kor kezdődik a fiamék koncertje. Énekelni fog az én "karúzóm".
Legyen nagyon szép, békés estétek!
A Doc Martin nekem is kedvencem. Régebben még volt egy Holmark nevű adó (később Univerzal lett). Akkor sok filmet néztem vasalás közben. Manapság vasalni se kell annyit és tv-zni sincs módom annyit.
Örülök, hogy túl vagy a nehezén a fogaiddal... legalább nincs fájdalmad.
Nálunk is kellemetlen az idő, de csak O fok körüli a hideg. Én ebben is fázom. Kutyusom volna, ki se engedném :)))
Hát igen... sajnos ez nem egyszerű számotokra, tudom. Az én esetemben ez házi-kezelés kellett legyen. Még eljárni se volt módom az állapotom miatt, no meg az utazgatás és a kezelés költségei sokszorosan felülmúlták a készülék és a tanfolyam árát, ami még épp rendelkezésemre állt, de keresményem sokáig nem volt akkoriban. Bizony, akkor (1999-ben) az utolsónkat adtuk érte. Innen a saját készülék és a módszerismeretem, ami azóta is folyamatosan nagy segítségemre van, de a család és a közelben lévő barátok, ismerősök is profitálnak már a hasznából. Tudok nekik is segíteni. Sajnos a gyógyszermérgezésem maradandó károkat okozott és életem végéig kezelésre szorul, így mégis tudok emberi életet élni.
Eljárni kezelésekre tényleg nem olcsó mulatság bármilyen csodálatos is az eredményessége ennek a kezelésnek.
...tudtam, hogy rokonlelkek vagyunk!!!...ezeket szeretem én is!!!
Nálunk is két tv van, az egyik a férjemé, ő is kapcsolgat össze-vissza, már mondtam neki, hogy rá van gyógyulva a keze a távirányítóra, a másikon én nézek, amit akarok, de késő este amikor aludni megyek akkor már ő alszik , én meg nézem a kedvenc krimijeimet hajnalig, hiszen bagoly vagyok!! reggel aztán alszom 10 óráig, ő meg szépen békén hagy és elmegy vásárolni, aztán nézi a másik szobában, amit szeretne!
nekem is ezek..:) minden ami krimi..:) a régi klasszikus krimiket imádom a legjobban..:)
tegnap nem volt net..:(
tegnap olyat mérgelődtem a drága fiam csak úgy kitudja mért? letörte egy másik gyerek lámpáját a biciglijéről már megint fizethettem,..:( a kis lökött álandóan rombol már annyira szeretném ha kinőné...
Sziótok..
.
Nagyon hideg van...-9 fok
Most nincs olyan sorozat, amire azt mondanám, hogy nagyon érdekel. Szeretem a fantasztikus, misztikus, romantikus filmeket. Most ismétlik a kedvenc sorozatomat, a Doc Martin-t.Először az osztrák tv-ben láttam, s aztán itt magyarul. Annyira emberi történeteket dolgoz fel, s a fanyar humora..
Most keresgélek romantikus filmeket...a Spektrumot, meg az ilyen adókat imádom....már tisztában vagyok a tigrisek párzási szokásaival, a rétisasok életével...:-)))))))
Tegnap nem voltam, mert szenvedtem. Éjjel fájt a fogam a korona alatt, már hetek óta, de most csúcsosodott ki. Az orvos bevágott 2 injekciót, s utána....vésés, kopogtatás, húzás.. (3 fog). Most annyi fogam van, mint a kis Botondnak:-)))
Olvaslak azért benneteket.
.
A JAg becsületbeli ügyeket már láttam, most nem nézem. A lefekvési szokásaimhoz is igazítva mostanság a kedvenceim a Mentalista, Castle, Dr.Csont, Gyilkos elmék,a Döglött aktákat szerettem, de azt már elalszom, sőt néha a dr.Csont végét is. Imádtam a kezdetekkor a Dr.House-t.
Mostanában a délutáni Profilozók érdekes, újdonság.
A helyszinelőket is szeretem, legjobban az NCIS tengeri helyszinelőket, nem a történet, hanem a figurák miatt. Nem mondom, hogy minden sorozat szinvonalas, de a jó filmek ritkák és mind későn kezdődnek. Ami 23 óra előtt nem ér véget azt el sem kezdem, mert elalszom a végét.
Sajnos a párom rossz szokását átvettem és reggeltől estig megy a tv, ha ő otthon van, akkor
kapcsolgat, mint az őrült, horgászat, vadászat és a National Geografic és a Spektrum az igazi kedvence. Ez modjuk nem baj, mert némi tudás is ragad rám, csak a II.Világháború történetét unom már rémesen. Ő a Jóbarátokat és a Két pasi meg egy kicsi-t nem tudja megunni és még az ismétléseken is kifekszik.
szoktam nézni: A kedvencem a Jim szerint a világ.
Meg a korházast szoktam nézni a tv 2-n, meg az RTL-en a Vili bácsist.
Egyébként a kedvencem: JAG Becsületbeli ügyek, és a Dr. Csont, meg a Hazudj, ha tudsz és a Döglött akták
Senki nem jelentkezett, azaz mindenkinek van valami nyavalyája, 5x felett ez már jó jel, azt jelenti, hogy még élünk.
Beszélhetünk másról is. PL. szoktatok TV-t nézni ? Biztos. Mi a rendszeres és kedvelt műsorotok , és mi amit utáltok ? (Politika kizárva, jó ?)
az tök jóóóóóóóó:)
Amikor fájnak a lábaim és nincs kedvem fürödni, akkor lavorba engedek vizet és teszek bele egy marék sót, és kb 20 percig áztatom a lábam, szinte érzem, hogy húzza ki a fájást belőle:)
Ez az, amit a gyerekkel kapcsolatban is ajánlottam.
Nem tudom emlékszel-e még?
Fény-hang effektusokkal segít rendezni a tudatállapot-változások megfelelő napi ritmusát.
A 4-8 hetes kezelésekkel szinte minden testi funkciót rendbe lehet hozni.