Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Jó hogy előbukkantál!!!!
A garanciával kapcsolatban tök igaza van Doxinak, arra nagyon figyelj!
hát úgyvolt hogy megyünk síelni, de az is egy halom pénz, plusz még az esküvő, szóval nem tudom! Lehet síelés sem lesz, vagy lehet síelés helyett megyünk el ketten vmerre!
ti merre tervezitek? mert apát a víz veri a wellnesstől....
Igen, most hogy mondod, nem is tudom, még él-e az ajánlat v. már lejárt...
Szijjjja :)
Szia Gordi!!!
A zingerre gondolsz? A mostani újságban volt, ugye?
Érdekes, mert a két márka nem azonos...hacsak nem vette meg a singer a pfaffot, vagy fordítva!
Én azt mondom, nézzél még körül!!!!!
Hát, ezek közt nincs...singer serenade a neve de a gépre meg pfaff van írva, nem is értem...mindegy, egyik márkánál se leltem...
Azért köszi :)
Gordi! Ezen a linken rengeteg fajta gép vaín, nézd meg a toyotákat és a singereket is.
Itt vannak fém alkatrészesek is.
ha szar lesz,akkor eladom :)))))))))
Jó hogy végre újra találkozunk itt...
2 éve kaptam a családtól karácsonyra! :D örültem is mint állat! :DD
elég ha a típusát pontosan tudod, és beírod a keresőbe, elég pontos felsorolást kapsz így is! :D
Fú de irigyellek, hogy ilyen szépeket kapsz ajándékba :) köszi a tippeket, hát nem hinném, hogy ebben az áruházban bárkinek is lenne halvány sejtése, milyen alkatrészei vannak. Szóval ne legyen műanyag és félfordulatos(tudnám mit jelent) :)
Ezer köszi, megnézem, van-e varrógépes topic, mert ha nincs nyitok egyet...de a többi leányka is írjon, mit gondol erről a gépről lécciléccilécci .)
meg kellene nézni a pontos típust, és megnézni a neten, részletesebb leírást! pl. hogy ne legyen műanyag alkatrészes, és félfordulatos, mert azok hamarabb tönkre mennek!
bár egy singer alapvetően jó szerintem, és nagyon nem lőhetsz mellé! De én nem értek annyira hozzá, úgyhogy ne vedd készpénznek amit mondok!
csak tudom hogy apa ezek alapján választott nekem ajándéknak varraógépet, utólagos elmondása alapján! :D
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?