Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Jobbulást! Állítólag sóhiány is okozhatja a fejfájást, mondjuk tény, hogy amióta sós kosztot eszem, nem fáj, lekopogom kopp-kopp-kopp
De nem tudom, nálad mi okozhatja, hátha csak a sóhiány.
Ja, hogy nem is egy darabról lenne szó?
Most mentem, szétmegy a fejem! :(
jó éjszakát mindenkinek!
Fakanálbábot már készítettem, a boszit! ;)
Mekem anyu készített sokat gyerekkoromban, mert báboztunk is. :)
Voltam ma "túrni". Ha van kisgyerekes ismerősöd: a plüss dolgok közt rengeteg nyuszis, csibés van!
Egy tök jó terítőt vettem anyunak. Kézimunka! ;)
Nem olvasok vissza, bocs csajok sietek...
Ha elrontjátok, és kicsit ráncos, akkor a háttér színénél picit sötétebb festékkel javítsatok rajta. Elszórtan, vagy az egész háttrert fessétek meg! ;)
A bárányos dobozból, az egyik így "javítódott" ki. :)
Az sajna alapból ráncosodik, azért kell egy szélesebb puha ecsettel, vagy a babu által mutatott szivaccsal kiegyengetni.
Meg még egy jó tanács....a szalvéta alá, mindig világos alapot fessél!! Akkor mutat szépen a minta, különben nem látszik.
Én a ráncokat egyébként egy nagyon picit nedves kozmetikai vattakoronggal szoktam kiegyenesíteni, finoman, kinyomkodva a ráncokat belőle...csak vigyázni kell, mert könnyen szakad....a szalvéta!
:)
Elkezdtem visszaolvasni, de nem tudom hol tartok. :)))
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?