Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
:)
hólyagosra nevetted volna magad :) szó szerint :)
szép az ujjad mondhatom, de legalább máskor már óvatosabb leszel, remélem.
Igen:)))
Kár h nem láttam:P
Csufi Caffi kenegeti....de hát evvan:(
Fúúú amúgy naon fel vok dobva ám:):)
Van egy ismerős csaj aki annyit de annyit ártott má nekem....és most emberére talált:D....tegnap egy másik csaj jól meghupálta,mert mocskos szája van,és mindenfélét terjesztett róla:))
Most gonosz vagyok h ilyennek tok örülni???:)
Jujj, Caffi, basszus ez tényleg nagyon csufi!
Kenegesd Fenistillel.
Csak beköszönök....mert lassan megyek haza:)....és szokás szerint éhhalál küszöbén állok:)
Deeee otthon van a pici lányom,ma évfordulóznak ők is a lovaggal....és fini kajcsit csinált....és ami fontos hagytak nekem is:))))
Jahhh egyszerűbb lenne a kőrakás ha az ujjam nem fájna:P
Jaja, ő is fent van.:) Ő beszélt rá, hogy próbáljam meg...hát majd meglátjuk.
És remélem doxi is hamarosan!
Megnéztem a falat, bakker, nagyon állat! Nagyon ügyes vagy!
De az ujjad, pffffff te szegény! Elég rosszul néz ki:(
:)))))
Próbáljuk elképzelni!
Nekm is húsvétit küldtél? Mert nekem nem az jött!
Az a vakond szerintem inkább egész, repülő egésr palásttal a hátán.
:)
Gyorsan lépnem kell, éhesek a fiúk! Jelzem, meg hisztisek is! Vagy a teli hold miatt, vagy a front miatt nem tudom, úgyhopgy most jobb nem ellenkezni, nemsokára visszajövök még.
Sziasztok!
Hááát nem jutottam el a turiig., majd holnap. És semmit nem haladtam semmival, azt is tologatom.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?