Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Valahol a naplómban van egy krokodil....ott van a link is,onnét néztem,a krokodil is könnyű,csak ma nem volt kedvem macerálni vele....azóta többször használom a tésztáját máshoz is mert fini....majonéz kell bele zsiradékgyanánt:):)...Mi meg leszünk koszorús lányok:):)....Vigyázzzzzz a menyasszonyi ruha is fehér:))))
A pillangókat a nyomtató segítségével csináltad?....bájosak:)
Amíg nem csinálok képeket, addig azért hadd kérjek pár tippet:
Találtam otthon pár átlátszó műanyag kaspót. Hogyan tudnám kicsit feldobni?
Csinált már valaki hasonlót?
:) mindenkinek megvan a maga öröme, mondjuk ilyet még nem hallottam, mások kerek számait lopkodni idegen fórumokon, betojok :))
Örülök, hogy "elloptad", bár szerintem semmi jelentősége, házon belül kié :) annak örültem igazán, hogy feléledtünk, meg is lepődtem, azt hittem ezzel a tempóval karácsonyra lesz meg a 3000. hsz. :)
Neked is köszi:)...
A kosár füle is a flakonból van,vágtam egy szeletet,és elvágtam h ne legyen teljes kör....szalaggal bevontam és a zsineggel körbetekertem...és rögzítettem ragasztó pisztollyal...amitől a műanyag megolvadt:(....ezért kapot kis virágokat h ne látszódjon:)
Bocsi, isten bizon ynem akartam ellopni, de nem figyeltem, mert közben még három másik helyen is írogattam.
A másik forumunkon, szintén ünnepeltük mindegyik kerek számot. Volt , vagy van egy csaj, aki azzal szórakozik, hogy figyeli a fórumokat és ahol ilyet lát, ott lecsap és "ellopja". Egyszer a miénket is ellopta! Én olyan dühös voltam rá, ez olyan pofátlanság.....szerintem!!
Jó, köcci a tippet!
A 3000. hsz.-hez meg külön gratulálok! :)))
Remélem is!! :))
Kretív boltban vegyél hozzá óraszerkezetet, mert az órásboltban 3-4x annyiért lehet venni!
Köszi :)))
Nagggyon jók a faliórák!!! még kicsit fejlődöm és nekivágok én is, annyira ötletesek és személyesek! Nagyon megfognak ezek a dolgok, mert akinek adod, mindig rád gondol, ha ránéz :)
Gordi, egyre kreatívabb vagy! Látod, mennyit tesz némi önbizalom??
Jó ötlet a doboz, és a silvia! :DD
Most a hálóba is fogok csinálni egyet...azon nem tudom mi lesz! :)
A konyhában "gyári van". Az is jól néz ki, de nem az én művem. :(
Kulcs az sajnos nincs hozzá, de lezárta egy madzaggal....mondjuk én inkább nem nyitom ki, mert még kiugrana belőle valami!!
Amúgy ilyen katonai izék vannak benne, mert őt azok érdeklik.....én meg csak irigykedek, de majd megpróbálok én is szerezni egyet!! :))
Gyógyulj meg gyorsan....nekik meg fagyhalált kívánok!
Ezt ismerem én is.Volt már olyan dolog,amiért könyörögtem én is évekig.....azt hiszem talán pont ennek köszönhetem mindenbe bele merek vágni.Csak vártam vártam nem történt semmi aztán rájöttem,hogy meg tudom én is csinálni,minek mástól segítséget kérni:DDDDDDDMa már nagyon örülök neki,hogy így történt.És pontosan ugyanez mint nálatok......aztán mindenhol csak a dicsekedés......!Egyébként egy dolog van csak amivel nem vagyok hajlandó foglalkozni,az pedig az abrikter (azt hiszem ez a neve)attól félek kicsit.De ha arról van szó,hogy csiszoljam át a műkövet a kerítésen flex-el.minden további nélkül:)))))Mondjuk a szomszédok nem igazán örültek,mert minden csupa de csupa fehér volt.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?