Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Jóóó reggelt!
Komolyan????
Itt nálunk már most nagyon meleg van!!!! Egy pólóban mentem le fél 8-kor a boltba, és ezer ágra süt a nap!
JÓ REGGELT!!!
Azt hittem ősz van, mikor kinéztem az ablakon...akkora a köd, hogy az orromig sem látok!
Adom a tuti tippeket! ;)
Már alvó üzemmódban vannak. Basszus, jó találmány ez az ugrálólabda, mert jól lefárasztja őket. Ajánlom nektek is, ha nagyobb lesz! :))))
Szent, biza! :DDD
Deeeeee, kb. 5 centinként.
De azt hittem én vagyok ilyen béna, és csak nekem akad be, de ezek szerint ez tök normális!
Lassan nekiállok a kisfiam takarójának, azt is ezzel bélelem.:)
Jaaaa neeem, még ott nem tartunk:)))))
De még jó, hogy nem voltál kihangosítva, mert lehet kedvet kapott volna hozzá.:))))
Áztatsz? (Mármint a csajokat.)
Holnap szent szerda?
Tyyyűűűűhaaaa.
Hááát nem is tudom. Szívesen megcsinálnám, de lenne vele meló az tuti!
Ez így igaz:)
Főleg a kiskockás oldat:DDDDDDD
Az én fiam mellett, aki ugye hiperaktív:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, neki se álltam volna.
ÁÁÁÁÁ, nem olyan nagyon nagyon nagy macera. A legnagyobb gonom azzal volt, amikor a vateilnt kellett összevarrni.
A hajamat téptem közben:)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?