Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Oké, mindenképp!
Aztán a tieteket is várom ám!
szegénykém! jól besűrűsödtek, nálad is a dolgok! én holnap sütök, és holnap takarítok! ma megvarrtam anyós asztalára is a futókat, úgyhogy a varrás rész letudva! :D szóval megértem!
holnap fotózz mindenképpen, mert irtó kíváncsi vagyok! :D
:)) nagyon jó lett! :D
büszke lehetsz rá! :DD
állítólag kaptam értesítőt, csak a postaládámban nem volt! :) de megvan hála istennek! :D
néztem az ajándékod! nagyon dögös lett! :d ügyi vagy Borbi! :DD
Igen, így zajlott!! :))
Szamó majd este fotózza, beszéltem ma vele, csak fogacskázik. :(...szegénykém!
Te szamót ajiztad?
Borbelyátol kaptad:)....meg érte várakozni mert cééép nagyon:)
:)))Be voltam havazva.....de nagyon izgi volt!Sőt még most is izgi....mert én ma veszem elő...ill a fiam előveszi:)..Reggel egyszer gondoltam h meglesem,de hát a fiam rajta aludt....
Csak hát zárás után még tescoznom is kell....aztán majd örömködök,és fotózok:)
Ez a szép benne!!
:))))
Nos mi Judittal egymást húztuk...ki is találtam h készítek egy kandallós csízmit neki....de mivel párkapcsolatban van így a párjának is készítettem!
Az egyikbe "Judit"-ot...a másikba "Ferenc"-et hímeztem....
Aznap nagyon rá értem és olvasgattam a naplóitokat....erre Judit naplójában olvasom egy meghívon h "Gábor"....na teljesen kész lettem....aztán megtudtam h Szabolcs:))))
Nos rögtönöznöm kellet....még tudtam volna egy Szabolcsosat csinálni....de a naplójában láttam h nemrég ő is csinált....
Aztán elveszett a csomag...itt izgultam napokig h má mikor kapja meg....
Izgi volt:))))
Hááát mi jól egymást húztuk...én csak este bontom ki....majd csinálok képet!
Megdolgoztál érte,mire előkeritetted a csomagot....nagyon boldog vagyok h tetszik:)))
Jól tetted h aludtál a picivel....Az ünnepek alatt csak dögleni fogok....
Ma reggel kezdem 6 kor az ablakpucevát...2 helyiség meg van(holnap még 2őt megcsinálok és kész)...azt rohantam ajándékok ügyében Meg van mindenkié....bár ebédelni a soliban volt csak időm...A mai menű:Perec kólával:DDD
úgy sajnálom hogy nem tudok mostanában jönni, de most vhogy bedaráltak az elmúlt napok, és úgy néz ki nem lesz jobb az ünnepek alatt sem!
szóval ha nem tudnék jönni! mindenkit sokszor ölelek és puszilok, jó készülődést, és szép napokat!
na helló csajok!
zűrös napom volt, ezért csak most tudtam feltenni a képet! :DD
nagyon örülök neki! :D csodaszép! :)) köszönöm Caffikám! :DDDD
semmit nem csinál. :( Ugyan úgy megy a varrás akármerre is tekerem.
Az ajándékokkal elkészültél akkor?
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?