Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Szia
Rózsaszín a hortenzia és egy virágkötészeti könyvemből néztem az ötletet.Szeretném a képet is majd felrakni de ehhez az unokahúgom segítségét kérem.
Sziasztok!
Szép napot!
Megmutatod?
Milyen színű a hortenziád?
Sziasztok
Akinek van hortenziája az ha van kedve leszáríthatja mert nagyon tartós száraz virág.Én ma csináltam a bejárati ajtóhoz. Egy cserépbe száraz tűzőhabot tettem és vadszőlőlevéllel vegyesen bele tűztem.Nyárutónak gondoltam.Még ajtókoszorút csinálok mohával meg szedek az erdőbe valami termést rá.
Az tök jó!
Nekem is az a fűszerkertem, csak a fakeret már kirohadt a helyéről. Most ősszel fogom rendbehozni.
Sziasztok
Egy ötletet szeretnék Veletek megosztani.A fiamnak volt homokozója fakeretes nem akartam kidobni inkább feltöltöttem földel és lett belőle füszer kert.Ültettem bele lestyánt,rozmaringot,snidlinget és még majorannát.
Csak onnan ám, hogy fent van a csaj a meskán. :)
Ne viccelj, minden ilyen linknek nagyon örülök!
Erről a WAMP-ról most olvastam én is, szerintem jövőre betervezem! :)
Mmmmmmmmmmm...:(((((((
Azt hittem mutatok valami újat!
Nagyon vicces pofák. Nekem az tetszik, ami a levelesládából figyel!
Elmennék egy ilyen WAMP-ra! Biztos jó dolgok vannak.
Neked is!
Remélem nem idegeskedsz feleslegesen a jövő hét miatt!
Sziasztok!
Szép estét!
Most nézem, hogy Hollandiában élsz....hááát, nagyon irigyellek, bevallom.
Egyszer voltam ott, utazgattunk körbe, mindenfelé, csak úgy....gyönyörű ország. Engem nagyon megfogott, azóta is vágyom oda!
Szia, gratulálok, pláne, hogy volt türelmed kézzel csinálni!
Pont tegnap olvastam, hogy a patchwork-nek igazán az adja az értékét, hogy kézzel csinálják....úgy drágább.
Megnézem....
Sziasztok,
ha valaki meg emlekszik a kezzel keszitendo patchwork-os babatakaro projectemre annak orommel jelenthetem be, hogy keszen van! A megvett anyag 2 honapig a sarokban figyelt, de hetfon nagy levegot - es batorsagot - vettem es nekialltam. Most mar kifujhatom a levegot! :)
Igaz, hogy az illeszteseknek nem tokeletes es a szeleit egy kicsit meghuztam, de en nagyon buszke vagyok! Eletem elso, nehogy foltvarrasos, hanem kezimunkas projectemre.
Kepek a naplomban...
Ugye hires leszek?! :D
Menjetek csak, úszkáljatok egyet. Mi is megyünk csatangolni ma, a hétvége meg szülőzéssel telik.
Majd figyellek.:)
Nem:(...gondolom az ünnepek miatt kicsit lassabb most a történet....
Megyünk fürcsizni....az uram elment a Norbiért...addig én rendbe tettem magam me má úgy néztem ki mint egy yeti:DD...Remélem azt is ki találják közben h hová....eddig Szeged az uti cél....de több mint 200km...mire oda érünk,jöhetünk is vissza:D
Ilyen a..ilyen a ...ilyen a boksz.....
:(((((((((
Sőt,eszembe sem jutott!Én csak felvetettem valamit,és te kiforgatod a szavaimat..
Nekem meg ez esik rosszul!!
Úgy állítasz be,mint aki megvádolt téged valamivel,és le akarja nyúlni valamidet,pedig erről szó sincs!!Hányszor írjam még le?
Lezártam ezt a témát..viszont muszáj voltam ide is írni,mert én sem hagyom magam!:)
Remélem,szent a béke!
Az én vélemyénem:) ..."aki úgy tesz"....
.....megírtam azt raksz fel, amit akarsz ....de gondolom azért kérdezted meg, mert engem valószínű zavarna....nem? Vagy tévedek? Akkor minek kérdezted? Rakd fel, aztán sok vásárlót!
Ezért írtam, hogy a baglyot is hányan lenyúlták borbelyának....ő is gondolom mennyire örült neki...és tud ellene tenni? Nem...
Nézd meg a meskán mikor adtam el belőle (tavaly Karácsony...), ne azzal vádolj, hogy a te naplódból nyúltam le, amit idén kezdtél el, mert ez nem igaz.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?