Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
basszus! tisztára megőrült az időjárás!
én konkrétan farmerban, 2 pulcsiban majd meg fagyok!
Egy friss hír:
Ausztria magasabb hegyeiben augusztus utolsó napjaira beköszöntött a tél, a Tátrában is hó esett.
a cserépbe gipsz megy majd, annak van súlya és tartja jól a kis rudat rajta a cuccokkal! azt lehet szépen festeni, esetleg szizált műmohát ragasztok majd rá!
a virágot meg próbálgatni kell hogy megtudom-e egyáltalán szépen varrni! :D
a kész fa szív rohadt drága 120 dbhoz!
a drótból nem hajlítanék szívet, csak olyan kunkort! :DDDD
Kérj árajánlatokat hobbi boltoktól!
Óó tök nem para, veszel egy ceruzát, vagy fakanalat, és arra tekered fel.
Gömbök, ahogy néztem. Készíts egyet próbaképpen! A lényeg: szabályos kör legyen a sablonja. Ha nincs körződ hajts 4-be egy papírt és arra rajzolj egy negyed ívet.
Aztán meglátod, hogy annál nagyobb, vagy kisebb kell. Meg persze kérdés mekkora lesz maga a cserép, hogy ahhoz is passzoljon méretügyileg. :)
A cserepet is ki kell ám valamivel bélelni (nehogy eldőljön)! Lehet, hogy oázisba megállna, és arra a moha, vagy amit gondolsz (apró kavics....bár az potyoghat).
Vékony drót kell, azt kézzel simán meghajlítod! Vagy marad a kúpos fogó...:)
Vagy: veszel egy kész szív figurát fából (esetleg a süti kiszúró...) és köré hajlítod a drótot. Így talán szabályos lesz.
igen ez még kérdés! meg hogy lehet-e ilyen kicsi méretet kapni!
van egy virágos ismerős, őt majd megkérdezem! :D
hát ez az! nekem is mindegyik tetszik!
ezért kérdezlek titeket! :D mondjuk az egész arany és fehér színű lenne, ez megy majd a dekorhoz! Csak azt kell kiválasztani, melyik jön ki a legolcsóbban, és melyiket a leggyorsabb megcsinálni!
a drótostól kicsit félek, mert nemtudom majd ilyen szabályosan meghajlítani! Babu nincs erre vmi tipped? te szoktál ilyesmit hajtogatni nem?
Ahol összehúzod a cérnát, azt a felét ragasztod hozzá. Nem fog látszani! ;)
Mindjárt nézem a szivest.
És a bambuszos? Azzal kevesebb meló lenne, bár nem tudom emnnyiért adják magát a növényt....
ez is jó ötlet! agyalnom kell még rajta, hogy melyik jobb, egyszerűbb gyorsabb és olcsóbb! mert 120 db-ot kell csinálnom! :d
azért is kérdeztem hogy ez vagy a másik? de van még egy harmadik variáció is, azt is mindjárt berakom a naplómba
Na én meg itt folytatom. Tündéri, és ha ennek nekiállsz jól elleszel egy darabig a hideg téli estéken.:)))
Az is lehet hogy egybe szabod ki, és mielőtt körbevarrod teszel közé vatlint, több rétegben, Ettől olyan pufis hatása lesz.
de hogy lehet úgy megcsinálni hogy a hátulja is szép legyen!
szerintetek ez lenne jobb vagy az előző szives dísz ültető kártya tartónak és ajándéknak??
Kukkoltam! :)
Szóval: egy kört vágsz ki, a közepébe halmozol valami tömőanyagot (ennél én vattát használnék, occóbb!) és a szélénél beférceled, majd összehúzod a cérnát és megkötöd. Ahogy nézem ilyen kis gömbökből áll az egész. A szirmokat én simán ragasztópisztollyal rögzíteném, az a leggyorsabb. Aztán kihegyezel egy hurkapálcikát, vagy veszel saslik rudat, az eleve hegyes, lefested, ha megszáradt akkor belebököd a virág közebébe alul. Azért a pálcika végére nyomj egy kis ragasztót a pisztollyal, akkor nem fog mocorogni.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?