Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
valami faldekorálós oldalon!
majd megkeresem a linket, aztán beküldöm! :D
Oké! Megnézzük úgy!
Hol találtad ezeket a mintákat?
ugye? nekem is mindkettő!
a mérete meg nagy lesz, bár még cm-t nem tudok mondani, de a3-tól biztos nagyobb, meglátjuk majd apa mit tud nyomtatni! :D bár ő még nem tudja mire készülök! :DD még bele kell egyeznie! :D
Mekkora lesz az eredeti méret?
Mellesleg én sem tudnék választani.....bár nagyon szeretem a pillangókat.....de a másik is nagyon szép:)))
Babu!
Milyen jó kis monológot tartottál!
Nem azt mondom,hogy megnyugodtam,de akkor úgy látom nem egyedi a problémám.
Azt hiszem mi is jó technikával tüzelünk,de ez ellen a korom ellen nem tudok semmit tenni.
Na és milyen volt hozzábújni?
Imádom ezeket a kályhákat.Az előtte lévő kandalló szerűségünk a nyomába sem léphet ennek.
Egyébként mi is résnyire hagyott ablaknál gyújtunk be.Szellőzőt már nem szereltetünk,de egy kis ékkel megoldottuk a légmozgást.
Persze ez visszapüffögés vagy minek nevezzem ez csak azóta van,amióta nyílászáró csere volt......
(és persze az üzletben nem figyelmeztettek,hogy azt a fajta ablakot válasszam,amin van egy kis vmi amivel lehet szellőztetni vagy mit:DDD)
Képzelem....Ófival egyidős, ő is annyit rohan, mert menni nem szeret....
Anyukája végig bent maradhat vele, vagy bejár hozzá?
Én is itt olvastam régebben, de amit az öregek mondanak az tuti úgy is van!
A mama szokta mindig mondani, ha piros az ég alja akkor másnap szél lesz, ha a fecskék alacsonyabban szállnak, akkor eső.
Ha sok a hangya, akkor is az eső jön....ha meg sok a béka, akkor sok eső volt. :))))
:DDDDDDDDDDDDDD
Köszi! :)) Milyen félelmek? Ófiéknál a csajok vannak többségben, csak pár fiú van a csoportban, majd azok lerendezik nefélj! ;)
Ejnyebejnye! :)
Jól tetted! Jó volt?
Nem jön vissza! A nappali, konyha étkező egy légtérben van és egy szellőzőt szereltettek be a konyhaablak fölé. Nem nagy helyet foglal, így nem is nagyon lehet látni.
Nálunk is befeketedik. Akkor zárjuk le, ha már csak parázs van, de így is kormol. Van spéci tisztítószer az üvegre, ezzel szokta a zuram letisztítani begyújtás előtt.
De nincs baj ugye?
Ha meló, akkor igazolt távolléted volt! ;)
De jó! :)
Mi is alapoztuk reggel a jókedvet: vittünk az oviba egy rakat gesztenyét. Ma a suliba gyűjtjük és megy technika órára.
Sajnálom! :((((
És mit csinálnak vele addig? Vizsgálgatják, vagy javítani is tudnak egyáltalán valamit az állapotán? Megmondom őszintén utánaolvastam, mert nem hallottam még erről a betegségről, hát nem semmi. :((((
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?