Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
:DD De kár hogy nem hallottam. és akkor mégis ki hozza az ajándékot?
Nálunk van már kívánság! A mikulástól verseny autót kért, a jézuskától új vonatokat!
:)
Csajok, ma Dodó bejelentette, hogy nincs Jézuska, Fogtündér és Mikulás se. Mindezt a megfigyeléseire alapozva hosszasan érvelve adta elő. Próbáltam nem vigyorogni...
Ááá képtelen voltam vissza olvasni....sokat is írtatok...és az uram is folyamat segédmunkást csinál belőlem:S
Rakjuk össze a féltetőt....de csak az összerakásig jutottunk....talán holnap fel is tesszük:S
Szóval aki sajnálja a legóra a pénzt,vegyen egy baumaxos tetőt....azt órákig el van vele:)
Babu a vámpírka:))
Igenisértettem:)))
Sziasztok:)
Hááát te drága:))
Én azt akkor is szívesen eszem ha nem vagyok beteg:))))
Imádom,bár az utóbbi időben Gordi kanálvert levesével vetekszik:))))))
Mi8lyen 20 év az a 30:DDDD
Nekem a kréta sem jött be:(((
Bár én a mai napig,ha nagyon beteg vagyok akkor is csak 37,9-38 a lázam.
Néhány éve tüdő és mellhártya gyulladásom volt....és akkor is csak 37,8 volt a lázam.
A doki nem is értette miért mentem hozzá,hisz nincs lázam,de a röntgen viszont kimutatta,hogy ez a 2 gyulladásom volt.
Amit akkor nagyon nem értettem,hogy orvosok szerint miért csak akkor lehet egy ember beteg ha láza van,most már egy kicsit másképp értékelem......
nem járok orvoshoz csak ha nagyon muszáj
Bár ahogy olvasom tök fölösleges is lenne:(((((
úgy sem tesznek semmit!
Gyermekeknek kizárólag 4 éves kor felett, csökkentett adagban adható.
Naponta 3-6 alkalommal kell a szájba vagy a torokba befújni. Egy alkalommal csak
2-3 befúvást lehet alkalmazni.
A bepermetezett szájnyálkahártyán és garatban alkalmazott sprayt nem szabad lenyelni! A gyógyszer alkalmazását követően 1 órán át nem célszerű enni és inni.
Meg ezt:
MEBUCAIN ORANGE szopogató tabletta
MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ ÉS HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT A MEBUCAIN ORANGE SZOPOGATÓ TABLETTA?
A Mebucain szopogató tabletta a szájüreg és torok fertőzéseinek kezelésére használható. Alkalmazható pl. megfázás okozta torokfájás, a torokgyulladás, a gégehurut (melyek az esetek egy részében nyelési fájdalommal is járhatnak), kis szájüregi fekélyek (ún. afták) és a fogínygyulladás kezelésére. Mandulagyulladás kiegészítő kezelésére is használható.
Fertőtlenítő (baktériumok, vírusok és gombák okozta gyulladások) hatású és fájdalomcsillapító hatóanyagokat tartalmaz.
A helyi érzéstelenítő hatással rendelkező lidokain csillapítja a torokfájást és a gyulladás okozta nyelési fájdalmat.
Az Mebucain nem izgatja a száj és torok nyálkahártyáját.
Gyermekeknek 4 éves kor felett adható, csökkentett adagban.
Naponta 2-3 óránként 1/2 tablettát kell elszopogatni.
Babu ezt találtam:
MEBUCAIN szájnyálkahártyán, gégében és garatban alkalmazott spray
MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ ÉS HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT A MEBUCAIN SZÁJNYÁLKAHÁRTYÁN ÉS GARATBAN ALKALMAZOTT SPRAY?
A Mebucain szájnyálkahártyán és garatban alkalmazott spray a szájüreg és torok fertőzéseinek kezelésére használható. Alkalmazható pl. megfázás okozta torokfájás, a torokgyulladás, a gégehurut (melyek az esetek egy részében nyelési fájdalommal is járhatnak), kis szájüregi fekélyek (ún. afták) és a fogínygyulladás kezelésére. Mandulagyulladás kiegészítő kezelésére is használható.
Fertőtlenítő (baktériumok, vírusok és gombák okozta gyulladások) hatású és fájdalomcsillapító hatóanyagokat tartalmaz.
A helyi érzéstelenítő hatással rendelkező lidokain csillapítja a torokfájást és a gyulladás okozta nyelési fájdalmat.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?