Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
:DDD Csak nehogy itthon is próbálkozzon:))))) Mármint a tűzgyújtással. :)))
Meg láttam hogy babot is ültettek, szépen nődögél.
Viszont! Inni nem adnak nekik, egész délelőtt nem láttam hogy ittak volna.:(
Van adószámom, ami csak az írásra vonatkozik.
Van néhány tevékenység, amit ha bejelentesz az apehnál, adhatsz számlát, de nem kell vállalkozóit kikérned, és járulékokat sem fizetni.
Viszont ugyanúgy le lehet a költségeket írni :)
Jó volt.:) Élveztem!
Ma festettek, de egy tök érdekes technikával. Valami labda volt egy peremes dobozkában, és ez a golyó volt festékes. A gyerekeknek csak himbálni kellett a dobozt, és kész volt a mű! :)
Aztán mentünk az udvarra, tüzet gyújtottak a gyerekekkel.
Jaja, emlékszem mikor írtad! :(
Ovi hogy tetszett? :)
Igen!
A fejét felraktam, ki is lettem röhögve :)
Üdv!
Klassz dolgok vannak a naplódban, most néztem meg.
Semmilyen :(
Nagyon szívesen lennék az, csak hát az anyagiak...
Sziasztok!
Az utóbbi napokban csak percekre tudtam felnézni, igyekszem visszaolvasni, kb. 12 oldalt :)
Nem a cérna vacak? Milyen anyagot varrsz?
Olvastam, ha sokáig ugyanazt a tűt használják, akkor egy vájatot alakít ki rajta a cérna, és attól is elszakadhat. Elméletileg minden cérnacsere tűcserét vonna maga után. Elméletileg, mert nekem ennyi tűm nincs sajna. :))))
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?