Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Akkor jó:)))
......A nagy felkészülés:DDDD
nem hálistennek, azon már túl vagyunk! egy gyökértömött fogam megfájdult, de az már rendben!
még ált. iskolában egy hinta "elütött" és akkor megsérült két fogam elől, az alsó sorban :D akkor rendbe tették, de kicsit elszineződött, és most ez kell megcsinálni, az esküvőn még sem lehetek csúf :D szóval most emiatt! :D
:DDDDD
ezzel én is gy vagyok:D
:)))))
Én meg lassan a fahéj szagától vagyok rosszul.Elkezdtem inni azt fahéjas mézes förmedményt....rosszul vagyok már tőle:DDD
Jó reggelt!Sziasztok!
Köszi én cukor nélkül még tej sem nagyon kell bele,viszont minden mennyiségben:DDDDD
jó reggelt :)
addig addig gondolkoztam valami őszi dekoron, hogy lassan jöhet a karácsonyi :D
1 még van, majd azt is megnézem!
van egy hely amit mondott a boltban az eladó, de az 8-15-ig van nyitva, tehát esélytelen hogy eljussak! itt fél 8-kor kezdek és fél 4-kor végzek.... tehát veszett fejsze! :D bár most lehet be tudok majd menni,mert holnap később jövök, mert mennem kell fogászatra! :D akkor majd beugrom! :d
Jó reggelt mindenkinek!
Köszi
:(((( És csak ez az egy ilyen bolt van a környéketeken?
Én már megfigyeltem, ha nagyon akarok valami remek anyagot venni sose sikerül.:((( Remélem azért majd találsz!
Jó reggelt mindenkinek!!
Kértek kávét....csak ma, csak nektek!!!
(_)o (_)o (_)o (_)o (_)o
Egészségetekre!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?