Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Őszülő haj fórum

Őszülő haj (beszélgetés)

20. simple
júl. 4. 16:58

[link]

Ennyit tudok ehhez hozzáfűzni. Nem az ősz haj számít, hanem az élethez való hozzáállás. Az a fiatalság, vagy az öregség forrása, ahogy gondolkodsz!

júl. 4. 11:50
Attól, hogy az anyád -állításod szerint - "nem volt jó ember" - te még lehetsz az. Attól függetlenül, hogy külsőleg hasonlítasz rá. Az, hogy ki mennyire "jó" ember, nem a külsejétől, nem a megjelenésétől függ.
18. globus
júl. 4. 11:25
Nálunk mindenki harminc évesen őszülni kezdett. Fiúk is.
júl. 4. 11:21

Állítólag én is a nagymamámra hasonlitok olyannyira, hogy édeanyám élete végén , amikor a gyógyszerek megzavarták, folyamatosan anyukámnak szólított Ráhagytam, mert a mamához mindig kedvesebb és tiszteletttudóbb volt, mint velem.

Különben nagyanyám kimondottam jó csaj volt, a nagyapám 1919-ben párbajozott Szam .Tiborral.Végül a papa győzőtt több mint 60 évig éltek viszonylag jó házasságban

Rágondolni sem szeretek, ha SZT győz,- aki állítólag nem volt rossz pasi,szerintem sem - akkor most hol lennénk valahol Oroszországban vagy elsodorja a családot a holokauszt és sem a fiam sem én születünk meg ?

16. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 10:32

Igen, jó annak…

Nekem szerencsém volt, mindenben apámra hasonlítok.

15. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 12. - Channa*)
júl. 4. 10:25

"Nekem is fiatalos a mozgásom és az alkatom is (még), és igen! sokszor veszem észre én is, hogy megnéznek, aztán megfordulnak, hogy szemből is lássanak. Én meg gondolom magamba, hogy így jártál:DDDD" - Ezt hogyan? Nekem ez egy totális képzavar. Írom, hogy miért. Megy mögötted valaki. Mondjuk egy pasi. Tetszik neki, amit lát: az alkatod, a mozgásod. Aztán kíváncsi lesz, és gyorsan eléd fut, hogy megnézzen elölről is?

Velem általában fordítva szokott történni. Ha szemből tetszik valaki, akkor hátrapillantok.

Na mindegy. Csak épp a te írásod jött most velem szembe.

14. Tien (válaszként erre: 12. - Channa*)
júl. 4. 07:24
Ugye?😁
júl. 4. 04:23
Nincs bajom vele.
12. Channa* (válaszként erre: 10. - Tien)
júl. 3. 23:04

Én se tudom, hogy milyen lenne anyukám, már a mostani koromba se, mert 40 évesen meghalt. Az apukám se élt annyit, amennyi idős vagyok. Ő 55 évesen halt meg.

És lehet, hogy pont ezért hasonlítanak az egyik nénikémre, mert ő azért tovább élt.

Nekem is fiatalos a mozgásom és az alkatom is (még), és igen! sokszor veszem észre én is, hogy megnéznek, aztán megfordulnak, hogy szemből is lássanak. Én meg gondolom magamba, hogy így jártál:DDDD

11. Channa* (válaszként erre: 9. - Amaunet)
júl. 3. 22:58

Régebben, nekem is azt mondták, hogy a nagymamám nézett ki fiatalon úgy, mint én. És nem csak arcra, de alkatra is, még a járásunk is egyforma, a cipőket is egyformán nem koptatjuk:D

Azt hiszem a genetikámmal nagy szerencsém van, mert a nőrokonaim is szép tartásúak maradnak. Ez, gondolom azért van, mert van egy túltartásunk, azaz a vállainkat nagyon hátul tartjuk, így nem görbülünk meg, és amint megfigyeltem 75 felett kezdenek lassulni.

remélem, így leszek én is;)

És igen! A természetünk is nagyon hasonló. Mi vagyunk a tyúkanyók. Ahogy a nagymamánkhoz járt mindenki, amíg élt, úgy járnak hozzám is a családunk.;)

10. Tien (válaszként erre: 3. - Channa*)
júl. 3. 13:29

Anya fiatalon halt meg (59 évesen).

Néha látni vélek hasonlóságot.

A genetikai apámat nem ismertem,fogalmam sincs így ,hogy kire hasonlítok.

Egyébként a mozgásom ami igazán fiatalos.

Kib@szott nagy csalódás a pasik részéről,ha meglátnak szemből 😁.

Alakra és mozgásra nem hozom a hatvanat.

9. Amaunet (válaszként erre: 3. - Channa*)
júl. 3. 12:18

Ha sikerül is megérnünk a békés öregkort a vázszerkezetünk kopása jellemző mozgást vált ki. Csoszogás, bicegés.

Nekem kifejezetten tetszik, hogy a nagymamámra hasonlítok. Főleg akkor, ha befonom és feltűzöm konytba a hajam. Ő is így viselte. Még nem volt 60 éves, mikor elvesztettük.

Igazi örökségnek a természetét tartom.

júl. 3. 12:13
Én a nagymamámra hasonlítok👍
7. LBO
júl. 3. 12:01
Lehet bármilyen a frizurád, anyukádra akkor is hasonlítani fogsz. Én nem festem, nem is őszülök, mégis tiszta anya vagyok.
júl. 3. 11:16
Én is látom a tükörben. Nem örülök neki, de nem azért, amiért te.
5. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 11:06

Növessz-vágass más jellegű frizurát. Egy kis smink, csinos ruha a saját stílusodban, és már nem fogsz úgy kinézni.

Bizonyítsd be, hogy te jobb vagy nála!

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 08:57

Minden szó egy az egyben, mintha én írtam volna. És engem is rossz érzés fog el, amikor a tükörből anyám néz vissza. Borzasztó!

Nem tehetünk semmit, el kell fogadnunk, mert nem választott módon, de együtt kell élnünk ezzel. Én sem festem a hajamat, még ha ősz is, a természetességet sokkal szebbnek látom mindenben mint a legszebb festéket. ha rendben van tartva a haj, szépen van vágva, semmi baj nincs az ősz hajjal. Én szépnek érzem magamat vele.

3. Channa* (válaszként erre: 2. - Amaunet)
júl. 3. 08:48

Hát a fene tudja.

Érdekes dolog ez a genetika.

Időnként azt mondják, hogy tiszta apád vagy, majd van amikor azt, hogy tiszta anyád.

És most egyre gyakrabban egy nagynénémhez hasonlítanak.

Persze, azt észrevettem, hogy a nőrokonaim a korosodással egyre inkább úgy néznek ki, mint a nagymamám.

Szerintem egy idő után én is így leszek.

Viccesen, szoktam mondani az unokanővéreimnek, hogy szia mama:DDDDD

Aztán hozzáteszem, hogy biztos én is így fogok kinézni hamarosan;)

És érdekes, hogy nem csak arcra, hanem testtartásra, mozdulatokra is.

Engem viszont nem zavar, mint szegény FI-t.

Ja, és hiába van fiatalosabb és festett hajam, akkor is arra haladok;)

júl. 2. 22:21

Nem az ősz haj miatt látod magadban az anyukádat, hanem a vonásaid miatt. Ez genetika.

Vágass egy fiatalos fazont!

júl. 2. 21:28

Februarban eldontottem, hogy nem festem tobbé a hajamat, de ijesztően kezdek hasonlítani az anyámra.Ő pedig sajnos nem volt jó

ember. Nem akartam soha ,hogy olyan legyek semmilyen vonatkozásban.

Brrrr!

Rossz ezt leírni de az egész eletemre kihat , hogy milyen gonosz volt velem.

Nem győzöm feldolgozni.

De jo is lehet annak, akinek egy normális anya megadatik.

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook