Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Összevissza mond mindenki mindent! Szerintem bízzuk a véletlenre, majd jön ha jönnie kell.
Mert így csak alapozunk másokra, és úgysem az lesz sajnos..
fiam most irta holnap érkezik
Szia!
Apáczai átlag függő és olvasd vissza leirtam most két havi jön igen.
Na ezt nm mondanám mivel a tapasztalatok azt mutatják, hogy bankoktól függően több óra késés is előfordul.. Pl. Mi takarékosak vagyunk és nekünk 1-2 órával később van rajta mint pl OTP.
A takarék bank a legszarabb.
Az Apáczai ösztöndíjnak mennyi az összege és az is 2 havit fognak kapni a gyerekek!?
Most már azonnai átutalás van egyébként. Ha 15-kor küldik, akkor 5mp belül rajta van.
akkor elvileg a másikkal egyszerre érkezik kb?
Minden hónap 28 napjáig úgy hogy most dupla, mivel szeptemberben nm volt, márciusban dupla, mivel februárban nm lesz, juniusban 3 havi mivel utalja a július augusztus havit egybe.
Nem. Csak nagy rá az esély.. Volt már 28.-i utalás is nm is egyszer.
És az apácairól mit tudtok, azt mikor szokták utalni?
Szia!
Mit értesz dupla alatt?
Igen dupla jön mindenkinek, mert nm jött szeptemberben.
Ez nm függ a hátrányos helyzettől, nm azért jön dupla.
Pedig de.Rendes munkaszerződésük van,ha betegek akkor táppénzespapìrt kell leadni.Nekik ez a munkahelyük.Nem keverendő az iskolai gyakorlattal,ami az iskolában történik!
Sziasztok! Ma mindenképp számlán lesznek az ösztöndíjak. Általában a délután, 15-17 óra között érkeztek meg nekem az előző tanévben.
A lányom most kapja először, èn mèg ezen dolgok pontos menetet nem ismerem , azért érdeklődök! Minden válasz hasznos lehet, hiszen mindenki más tapasztalatokkal rendelkezik!
Mi is hátrányos helyzetuek vagyunk meg kapjuk a gyermekvédelmit és még egyszer se kaptunk dupla ösztöndíjat
Kapom èn is a rendszeres gyermekvèdelmit, illetve megállapították a halmozottan hátrányos helyzetet! Beiratkozáskor leadtuk a papírokat már! Illetve lányom bevitte az új határozatot is!
Szia igen ha hátrányos helyzetű vagy gyeremekvèdelmit kap akkor dupla ösztöndíj jár csak sajnos èn is tegnap tudtam meg
Ebben sajnos nem tudok neked segíteni.
Köszönöm szépen 😊 Megpályáztuk az Apáczait is , de sajnos 3,1 es átlaga lett 8.év végén! Osztályfőnök szerint ezért nem.sikerült! Illetve annyit had kérdezzek még, hogy ösztöndíjnál a halmozottan hátrányos helyzetet figyelembe veszik, mert egyik ismerősöm aztmondta, hogy az ő fiának bekèrtèk a papírjait erről és emiatt többet fog kapni.. Igaz ő építőiparban tanul nem technikumbam
Szia. 9. és 10. osztályban mindenki egységesen, átlagtól függetlenül 8 ezer forintot kap.
11. osztálytól fogja kapni az átlag alapján leosztott összeget.
Ami fontos, ezt az összeget fogja kapni 11-ben végig. Nincs félévkor újra számolás.
Szia!
Igazad van! Az én lányom is duál képzésben van, tanulói szerződéssel és csak táppénzes papírral hiányozhat, és szabadsággal.Nálunk is táppénz kellet amikor beteg volt 2 hete. Ugyan az vonatkozik rájuk, mintha dolgoznának. Nem agyják csak úgy a 100000 Ft-os "ösztöndíjat"
Tudja valaki ma lesz ösztöndíj
Jó reggelt mindenkinek😊 Azt mèg elfelejtettem kérdezni, hogy a 9.osztályban (technikum) ott is néznek átlagot, vagy alap az a 8000ft? Köszönöm a válaszokat! ( láttam a hosszabb leírást, de nem tudok.kiigazodni rajta)
Szia nem tudod ma lesz ösztöndíj
Akor miért kell táppénzes papírt leadni mert ahol az én fiam van gyakszin az egy cég és rendes munkavállalói szerződése van a sima igazolást el sem fogadják
Szia akkor ma lesz ösztöndíj
Sziasztok kapott már valaki ösztöndíjat
További ajánlott fórumok: