Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok. Nem tartom kizartnak,ugyanis a lányomék nem kaptak fizetést 10.-én..1 hét telefonalgatás és hitegetés után a tanekrület vezetője annyit mondott telefonon,hogy az államkincstár zárolta a pénzeket,ott van a pénz lehívva,mégse tudjak elutalni,és akkor mondott valami olyasmit,hogy bízik benne,az ösztöndíjak utálásáig megoldódik a probléma. Szóval én már ezen se lepődnék meg...De nem kaptunk mi sem semmilyen értesítést krétán,e-mailben,hogy gond van és nem kapnak a gyerekek fizetést,ha az ösztöndíjjal is gond van,kétlem szólnának...
Szia
Az én fiam is evvel jött haza tegnap.De nem tudom igaz e.
Valakinek már megérkezett? A kifizetési stoppról pedig annyit ha így volna írtak volna Krétába róla🤔
Mindössze négy tétel jelent ez alól kivételt:
az önkormányzatok és egyéb szervek gyermekjóléti, egészségügyi, köznevelési terheinek finanszírozása;
bérek és más személyi juttatások;
nemzetközi szerződésekhez, vagy más jogszabályokhoz kötött kiadások;
a 2014-2020-as uniós programok esedékes kifizetései.
ugyfelszolgalat@nive.hu
Én tavaly itt érdeklődtem, 10 napjukba tellett válaszolni:D
Amúgy a kifizetési stoppot meghosszabbították dec. végéig
Esetleg tud valaki egy telefon számot ahol lehet érdeklődni?
Nem vonatkozik rá...tanárunk mondta!!!
Ha ez is odatartozna akkor minden ösztöndíjra jogosult diáknak értesítést küldtek volna a krétán keresztül, ugyan is a diákot kötelesek erről tájékoztatni. Ma délután biztos meg kell jönnie az ösztöndíjnak, júniusba a háromhavit is 28.-án utták délután és az Hétfő volt.
Jó reggelt!Olvasom Anita66 irását és igaza van.Én írtam a héten hogy a fiaim oszt.fönöke szólt hogy csak nov.elején kapnak pénzt a gyerekek.Hát szerintem igaz mert a kifizetési stop vonatkozik 31ig erre is mert állami kifizetés.Bocsi kívánom hogy nelegyen igazam mert a fiaim nagyon mára várják.Szép napot és hétvégét mindenkinek
Sajnos nekem nincs számlám. Esetleg ha valakinek megérkezne megtenné hogy ide beírja?
Mi is jártunk igy,2 órával hamarabb zárják le a pénztárat zárás előtt a bank
Szia esetleg ha van netbankod és a fiad számlaját is belevonatad akkor áttudod utalni az egyik szamlámlárol a másikra igy letudjátok venni a tiedröl is
Bocsika de nem a fiam rossz,én vagyok rossz gyere büntess meg 😂😂
Az szépen fog kinézni mivel a fiam elhagyta a bankkártyáját így csak a bankban lehet felvenni. Az pedig csak 15ig van nyitva
Délután 17ora környéke kb..
Sziasztok szerintem csak délután lesz rajta elöbb ne várjátok
Hány óra körül szokták utalni?
Szerintem korai ilyenkor.. netbankot néztük semmi...
Jó reggelt kapott valaki ösztöndíjat?9.es a fiam és még semmi
Sziasztok. A fiam most 9es. Még senkinek nem érkezett meg az utalás ?
Valakinek meg jőtt már vagy még semmi hír felőle?
pusztuljak el ha ertem, meg mindig nincsen semmi jele az osztondijnak
Az NSZFH szerinted hova tartozik? Minden ösztöndíj állami ösztöndíj.
Én is az állantól kapom a fizetésem,mivel közalkalmazott vagyok,csak más a munkáltató neve,ami állami finanszírozású.
Hallo valaki már megkapta az ösztöndíjat?
Reméljűk még ma meg jönn eddig 27.én éjfélkór érkezet most nem értem mi ez a 28.a
Most múlott éjfél. Még van idő, ne siess!
Helló valaki tanúlmányi ősztöndíjat kapott?
A portál cikke szerint a 2257/2022-es határozat tartalma arról szól, hogy október végéig a központi költségvetés kifizetéseit a miniszterelnök blokkolja. A minisztériumok kézhez is kapták a nevezett határozatot.
Egy ilyen kifizetési stop azt jelenti, hogy a kormány „a kiegyensúlyozott költségvetés fenntartása miatt” október 31-ig a felügyelete alá tartozó szerveknél kifizetési tilalmat rendelt el.
A portál szerint négy tétel jelent kivételt:
önkormányzatok és egyéb szervek gyermekjóléti, egészségügyi, köznevelési terheinek finanszírozása;
bérek és más személyi juttatások;
nemzetközi szerződésekhez, vagy más jogszabályokhoz kötött kiadások;
a 2014-2020-as uniós programok esedékes kifizetései.
További ajánlott fórumok: