Ösztöndíj utalás (beszélgetős fórum)
Nekünk azt mondta az osztályfőnök, hogy most 25.-én lesz az ösztöndíjj.
Valaki most tudja hogy a 10. évfolyamosok mennyit kapnak? Mert azt is mondta hogy 100 ezret.
Tegnapi posztomban be irtam az átlag után kapják a pénzt akár apácai akár az utravalón
De 9.osztályban mindenki egységesen kapja a 16ezer+ 8 ezer:24 ezer ft ösztöndijat a tetnikumban.de 10.osztálytol valoban a tanulmányi átlag lessz és akkor ha jol tanul sokkal többet is kaphat
Tavaly a mi osztályunkban is zavar volt ebböl mert aki 3 volt vagy 5 tanulo az is egyformán a 16+8 kapta
Köszönöm szépen
A két fiam most ment 9 dikbe
Az egyik fiam 4,93
A másik 4,05 átlaggal pályázott 16 ezret írták hogy annyit kapnak és azzal indokolták hogy mivel 8.ev végei eredményt hoztak ezért 16000 jár egységesen csak ezt sehol nem olvastam
Köszönöm szépen a valaszodelore is
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy aki szakmát váltott az kap ösztöndíjat
Tavaly kezdtem a közép sulit de aminek mentem nem tetszett és most újra 9. Vagyok
Így megkapom az ösztöndíjat?
Ez változó attol függ hogy hanyadikos és hogy melyik ösztöndij jár neki.
A kis fiam 8.osztályos az utra valóban van benne amit decemberben fog kapni egyszerre 4 havit.a tanulási átlagátol függ az ösztöndij összege.:
2,5-3,3-ig:9000ft
3,31-4,2:14000ft
4,21-5:18000ft
Az utra való elöször 4 havit decemberben, aztán megint 4 havit juniusban majd 2 havit augusztusban kapják.
A másik fiam tetnikumba jár 9 kes volt tavaly alap összegü apáczai ösztöndijja volt októberben és februárban 2 havit egyébként havonta kapott 8ezer+ 16 ezer ft.
Az idén 10 kes lett ismét apácaiban van de már a tanulás mértékétül függ.
3,5-3,9:16000+8000
4-4,5:25000+8000
4,55-5:34000+8000
Útra való ösztöndij decemberben lessz kiutalva 3 havi.
Apáczai e hónap 28.ig lessz utalva 2 havi
Szia
Az én fiam 10.osztályos tetnikumra jár.
Október 28.ig lessz kiutalva 2 havi ösztöndij.
Igy tudom
Szia
28.ig ki kell minden sulinak utalnia pontos infot nem tudni
Sziasztok
Valaki kapot már szakmunkás ösztöndijat?
További ajánlott fórumok:
- Az ösztöndíj jövedelemnek számít az energiatámogatás szempontjából?
- Útravaló ösztöndíjat mikor utalják? 2023
- ERASMUS ösztöndíj / Van - e valaki köztetek aki ezzel tanult külföldön?
- Mi a különbség az állami ösztöndíjas képzés és az államilag támogatott képzés között?
- Jár-e ösztöndíj akkor, ha valaki levelezőn végzi főiskolai tanulmányait államilag támogatott szakon?
- Alapvizsga után mennyi ösztöndíjra számíthatok?