Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Hát akkor szeptemberben lesz a 60.dik nap
Igen amit írtak azt másoltam be ide
Az is oda volt irva az emailbe hogy 06.30?
Sziasztok ezt az emailt kaptam.
Hivatkozással a 2023. június 28-án
és 2023. július 7-én küldött alábbi válaszleveleinkre, megerősítjük az abban foglaltakat, továbbá tájékoztatjuk, hogy a szakképzésben lezajlott átalakítás utólagos hatásvizsgálatából adódó kormányrendelet-módosításokról szóló 292/2023. (VII. 6.) Korm. rendelet 2023. július 7-től hatályos rendelkezései szerint az Szkr. 174. § (2) bekezdése értelmében az egyszeri pályakezdési juttatást a szakma megszerzését követően az adott szakmai vizsgaidőszak utolsó (2023.06.30.) napjától számított hatvan napon belül kell átutalni.
Az utalás tekintetében kérjük és köszönjük szíves türelmét.
Üdvözlettel:
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
Elnöki Titkárság
Ügyfélszolgálat
Na valami ujdonsag valakinel?
Van gyakorlati, jobban olvad el és ha lehet ne telefonon
Van egy amibben benne van a 22-23 év
De ha az oldalon a legelsore gondolsz ami hosszu igaz ott 06.16 volt a vege de ha megnezed az utolso oszlop az irja vegig hogy “kozponti irasbeli”
Van egy sokkal hoszabb lista
De gondolkoztam ezen az emailen amit kaptam es az volt hogy ugye az “adott vizsgaidoszak utolso napjatol szamitva” az nem lehetseges hogy az adott szakman belul az utolsotol most pl : pek szakma es akkor ha minden peknek megvolt a vizsga onnantol 60nap nekik
Nalam mindenhol majus van meg hogyha megnezed a oszlop tetejet csak majusig van jelolve
Nagyon egyszerű, pörgeted és nézed hol változik
Moncsi9025 ,nem beszeltel meg veluk?
Tudom ezeket asszem meg te kuldted be meg is neztem de nagyon hosszu a lista ennyibol nem ertem hogy talaltad meg
Rákeresel arra hogy vizsga időpontok 2023 év valahol lesz egy olyan weboldal ahol van egy hosszú lista az összes szakmáról, ott írja hogy mikor van az elméleti és mikor van a gyakorlati, na ebből kell megkeresni a legkésöbbi dátumot és az a legutolsó
Ez amugy biztos ?hogy kerested ki
Én megnéztem a hivatalos 2023 vizsga időpontokat, a legkésöbbi 06.16 volt
De szerintem amúgy legkésöbb 08.30 ig mindenki megkapja ha csak nem átbaszás az egész😂😂
Elvileg akkor van vége hivatalosan a vizsgáknak
Igazad van amúgy én sem értem hova halasszák de majd a mai nap folyamán majd le screenshotolom az emailt amit kaptam azt feltöltöm ide
Figyelj ezen vitatkozhatna mindenki, de hivatalos oldalon úgy van kiírva és még az ügyf3lszolgálat is úgy írt vissza hogy "a szakképzésben lezajlott átalakítás utólagos hatásvizsgálatából adódó kormányrendelet-módosításokról szóló 292/2023. (VII. 6.) Korm. rendelet 2023. július 7-től hatályos rendelkezései szerint az Szkr. 174. § (2) bekezdése értelmében az egyszeri pályakezdési juttatást a szakma megszerzését követően az adott szakmai vizsgaidőszak utolsó napjától számított hatvan napon belül kell átutalni."
Sziasztok! Jó eséllyel 06.30 tól számolva 60 napon belűl utalják a pályakezdésit
Hat a leirtak alapjan mindenki a sajat idejebe kapja elvileg
Láttam, olvastam már, sajnos csak ilyen információt adnak.de legalább ha anyit írnának hogy meg e kapjuk e hónapban, vagy majd agusztusba utalják,de semmi.
Amugy ittvan amit irhat ha esetleg nem lattad mert mar beirtam
a szakképzésben lezajlott átalakítás utólagos hatásvizsgálatából adódó kormányrendelet-módosításokról szóló 292/2023. (VII. 6.) Korm. rendelet 2023. július 7-től hatályos rendelkezései szerint az Szkr. 174. § (2) bekezdése értelmében az egyszeri pályakezdési juttatást a szakma megszerzését követően az adott szakmai vizsgaidőszak utolsó napjától számított hatvan napon belül kell átutalni.
További ajánlott fórumok: