Őszinte barátság..... (beszélgetés)
de mennem is kell,mert ilyenkor sosem vagyok,a lánnyal foglalkozom.
össze viassza ölelt meg csókolt miközbe a hátam mögött kibeszél....na jó látom azért elvoltatok nélkülem is. kb vissza olvastam.milyen tali lesz most?
MEGJÖTTÜNK ÉS szőrnyű volt.telejesen bedilizek tőle
Jut eszembe, próbáltam utánanézni ennek a kedvezményes dolognak az egyetemen, de egyelőre még semmi...mondtam már, hogy utálom az Eltét? Legalábbis a sok idiótát ott...
lehet többször is, de azért ne sokszor. Előtte tornáztasd meg, hogy finomabban a pocakjához nyomod a lábait.
A glicerin kúpot lehet adni ilyen kicsiknél. De csak egy felet inkább, nagyon hamar olvad. Nem csinál semmit, csak beindítja a dolgot.
nem jöt ki csak egy pici,többször csinálhatom egymás után?
Igen, picit dugd be, és picit körkörösen mozgasd.
ha így áll a dolog, egyszer próbáld meg a lázmérőt. Nyugi, nem szokik hozzá
Végre ide is ideért a napsütés, megyünk ki az udvarra.
Betty esetleg még felhívhatnád a dokit v a védőnőt, h ő mit ajánl? Igen van kúp is, nemtudom h ezt ilyen kicsiknél lehet e alkalmazni. Érdemes rákérdezni.
Puszi a pici popsijára :D
jó kedvü...néha felsír és azt is látom néha erőlködik előbb bedugtam az újjam a pelusba hogy megnézzem van-e valami és volt mire levettem a pelust sehol semmi :(
Én még pici korában csináltam akkor ugye még hígabb volt a termés, és azt ugye könyebben megindította. (csak úgy spricált)
Be kell kenni popsikrémmel a lázmérőt és úgy bedugni a popójába. Én többször tettem be picit, hogy kapja az ingereket. Az a jobb ha olyan rugalmas anyagból van, nem a merevből, mert azt lehet egy ici picit mozgatni benne, hajlékony.
Én kb. 2x csináltam, de nagyon rossz volt nézni..meg csinálni is
Húú, ez tényleg szorulás. Milyen a közérzete szegénykémnek?
hali csajok a hőmérőt hogy alkalmazzam? nem lesz baja?
Szerencsére nekünk csak az első alkalommal volt gond, amikor gyümit adtam neki. A banán a kedvence, nagyon sok kajájába kell tegyek. És hálég nem fogja meg ez se a pociját. Termel szépen minden nap többször is.
Most azt várjuk, hogy mikor bújik elő a fogacskája végre. Az ínye már napok óta ki van fehéredve alul. Hát remélem nemsokára lesz valami. :)
Mi is eszegetünk egész szépen!de én teljesen kerülöm az olyan ételeket amik meg fogják a pociját!Sajnos a tej érzékenység miatt meg szenvedtük ezzel a kakadologgal,és sokszor volt olyan hogy nem tudott én hőmérővel próbálkoztam...és sikerült is!vagy van levolak homeos cuc és azt hiszem azt lehet adni neki!
Ha már minden kötél szakad, akkor bepróbálkozhatsz a glicerin kúppal...attól biztos lesz.
Neki is már biztos sokkal könnyebb lenne, ha kijönne végre...:(
és ha kicsit sétálgatsz vele?? Vagy a lábacskáit tornásztatod?? Masszírozod a pociját?? Bár gondolom már túl vagy ezeken a dolgokon, csak próbálok okoskodni, mert kihúzni nem lehet, ha nem akar jönni...
ezek szerint ne vegyél példát rólam hogy ne szenvedjen a te picid is,vagy sztem ikább én izgulok .....
köszönöm majd veszek...ez borzalmas...nem kinlódik de az előbb mikor tisztába tettem ,láttam hogy jönne de végül vissza ment...bocsi a részletekért :)
Megpróbálok itt lenni :D
Persze majd jól beleolvasok mások beszélgetésébe :D Az is eléggé élvezetes!
Este felé jövök, gyertek drágáim, gyertek gyertek. Különösen Klaudia!!!! :D
iGEN EZEK MIND FOGNAK.. pRÓBÁLD MEG, VAN SÜTŐTÖK CSIRKEHUSIVAL IS, DE HA MÉG LEHET KAPNI (NEMTUDOM) IGAZI SÜTŐTÖKÖT, AZ AZ IGAZI MEGPÁROLVA. sŐT VAN ŐSZIBARACK-CSIRKEHUSI BÉBIÉTEL IS, AZ IS LAZÍT, A BARACK
eddig adtam neki krumplit,sárgrépa,csirkehusi,bébiétel,desszert,alma....de most nem tud kakilni,most szilvával próbálkozom hátha meghajtja.....
igen már rájöttem,voltunk sétálni és közbe kijött egy bogyó...
Lányok, valakinek itt a hoxán, egy másik fórumon nincs véletlenül kozmetikus ismerőse, akinek feltehetnék pár kérdést??
További ajánlott fórumok: