Őszinte barátság..... (beszélgetés)
Értékelem nagyon a kutyus marcipánt a tortán, és tök jó csomagban vannak az ajándékok!! :D
Szopi párnát is láttam a képeken, Te használtad?
Megnéztem a képeket!! Szerintem a strandos nagyon aranyos és a szülinaposak, hát nagyon zabálnivaló! :D
küldtem neked pár képet a gmail-odra.:)
igen lehet majd nálunk aludni, meg kerti partyzni :)
kerti partiban a fütyülős mézes bodzát értettem :DDD
értem.nekem is csak idő,meg apuka függő.bár ő sem tud elvinni,mert motorozik mostanában.(az olcsób) de majd megnézem a menetrendet a neten.én elküldöm a telcsiszámom is neked,ha gondolod írd vissza a tiedet,vagy küld el sms-ben.valami ottalvásról is olvastam,de azt inkább melegebb napokra tartalékolnám.:) akkor lehet kerti partizni meg ilyenek ...
én du. tussoltam, de Artúr elintézett úgy egy büffel, hogy mehetek megint. :D
Hiába állunk meg szopi közben, és büfiztetem meg, sőt még jön is ki büfi (eléggé férfias) ha begörcsöl a pocakja, vagy pukizik, akkor megfeszül és a levegő mellett jön a tej is :S
Nos valószínű a szerda nem jó nekem. Konkrét napot nem beszéltünk meg, csak ezt az egyet ami nem jó nekünk. Betty azt javasolta felé menjünk, mert ő még nem utazna Miraval. Viszont ha üres a naptárad én otthon vagyok egész héten, szerda kivételével :) és akkor meglátogathattok minket is, ha van kedvetek. Főleg ha jó idő van, akkor tudunk egy nagyot sétálni :D
Amint konkretizálódik Bettyvel szólok. De lehet magad is látni fogod :D itt a fórumon
na jó.akkor most elmegyek a zuhany alá,hátha addig előkerülsz.aztán lassan én is döglök és bambulok egy kis tv-t.ki kell kapcsoljam az agyam mert szétmegy az idegtől......
akkor? nekem jó még bármelyik nap ,üres a naptáram......:) max apukával kell megbeszélnem.
köszike! neked is! Jócakát!:)
Na én lépek, habár még nem vagyok ámi.
Ti úgyis a randit szervezitek :))
Jó éjt és mindenkinek legyen jó napja holnap!
nem tesz semmit!!!! nekünk is könnyebb lenne az életünk (tem)ha meginna valmit ami nem mellből jön,max 2-3 korty vít az ami lecsúszik neki.
sajnos nekünk kellett, de mily meglepő, azt is megette
mi kapaszkodva november óta járunk....annyira nem siette el a kisasszony.
De gondolom most itt a szüleidnél azért régi barátokkal csak összefutsz, nem?
igen arra megy a cucc amerre A FEJE FORDUL ÉPP
nem is kell táp,az enyém meg sem itta.Azért az első 3 hónapban még rendesen sokat evett ő is. sírt ha éhes volt.Ilyet azóta sem hallottam tőle.....
Az jó! Nálunk olyan gyorsan ment, h el sem hittem. Egyik héten még kapaszkodva, aztán 2 hét múlva már egyedül.
Most még nem veszi az adást, ha mondom, h na jó akkor anya elment, szia!
Néz, és az van az arcán, hogy menjé nyugodtan
Ez jó :)) Mármint poénnak
jövőhéten találkozunk. Rád is számíthatunk :)
lépni is lép már 3-at,de nem mindig és nem mindenhol.én speciel tegnap láttam tőle elösször,de anyám szerint volt már ilyen többször is.
Úgylátom nagy étkűű. Mint az enyém is az volt, csak pazarolt :DD fele kijött utána. Mostmár jót röhögök rajat így poénosan, de egy bukós gyerek nagyon gáz
a szopipárna sokat segít. de nekem sincs nagy mellem no para. Fél ülő helyzetben van, mert sokat nyel levegőt és sokat büfizik vissza
mostanában inkább adás szünetre hasonlít,aszem majdnem mindent elmondok nektek.régen meg..de már ki emlékszik arra! :)))))))
További ajánlott fórumok: