Őszinte barátság..... (beszélgetés)
van tejed bőven? ha kell akkor jóllakik belőle?, Egy alakommal két ciciből, vagy egyből eszik? Mennyit eszik, egy 5 hónapos baba??
én már 7hónapos terhesség óta nem aludtam végig egy éjszakát sem.... azt sem tudom milyen......ezt jól megirtam .....
ezt a sirást ....nekem sem megy a napirend.....nem tudom akkor altatni amikor én akarom stb.....most sem akart vacsizni,sztem cicizik és alszik majd vmikor....
Na elhúzott mindenki? Meghallottátok,hogy jövök és szétrebbentetek, mint a verebek :D
Ma nem vagyok a toppon tejtermelésből, de ez Artúrnak is köszönhető aki ma másfél óránként eszik!!! Pedig nagyon nem szokott, most felváltva viszi anyukám, apukám meg én, hogy kicsit több tej gyűljön össze a mellemben, mert a végén ár tuti nem lakott jól. Amikor meg sok volt egy csomó visszajött...
Én képtelen vagyok napirendet kialakítani, nem tudom a későbbiekben képes leszek e. Nálunk most akkor fürdik amikor épp fenn van. Ez lehet fél7kor de akár fél 10kor is. Szóljatok le nyugodtan, de ha békésen alszik nem fogom felkelteni, hogy fürdés...
Mondjuk azt tegyük hozzá, h nem mindenki ilyen szerencsés, h este 8-tól min. reggel 7-ig alszik a kicsi. Kisebb korában pedig 8-tól fél 9-9-ig aludt. Nem akarták elhinni...
a mira most 17.15 körül aludt el,mostanáig...
ilyen idős korában mi is 8-kor fürcsiztünk, aztán később fél nyolc lett belőle.
De ekkor azért még aludt fél órát 6-körül. Ő ilyen félórás alvó...
eddig 2*,pár napja 3* alszik napközben...
persze hogy fura ,eddig délután 1-től aludt 3-4-ig,azután semmi,azért aludt már 7-kor....mond (játok) hogy állitsam be az alvást hogy este 8-kor legyen fürcsi???? :(((( nem tudom mit tegyek
Bocsi csajok, csak a gyerek....Ilyenkor már nem marad meg a kis valagán :D
Most hamarosan fürcsi.
Betty, nekem olyan furi ez fajta késői alvás.
Mi kicsi korától úgy szoktattuk, h fürcsi után alvás. nem lesz így nehezebb később?
Mondjuk nekünk nagyon bejött ez, h teljesen kiszámítható napirendje van. Az ért alszik már el magától is este.
Most sem picikével beszélek, háló :DD
Te meg Klau fáziskésésben vagy : DD Hehe
a zsani tényleg eltünt.....
ok,a mira nagyon rosszul aludt az ejjel,most is alszik remélem hamarosan felkel és legalább 9-ig fent is lesz....eddig mindig 7-kor már aludt és éjfélkor tuti felkelt mindig én persze sokszor csak 10-körül aludtam el,ha később fekszik hátha csak 2-3-kor kel csak....
ha itt lesz úgy is megosztom veletek :)
nálatok is nyűgösek ma a gyerekek??
én is ilyen vagyok,remélem senkit sem bántok meg,de ha még is akkor most ELNÉZÉST kérek :)
Írt a hoxa, hogy csinál táblázatot, azóta semmi.. :(
no problem...sthal bébikonyhája :)
Zsanett drága csak picikével beszélget :P (bocsánat, de kihagyhatatlan az életemből a szurkálódás, amit nem gondolok komolyan, csak viccelődök)
de ez sokkal durvább ,mint a tv-ben, mert itt a gyerekekre is gondolni kell!! a szórakozásukra, meg ilyenek!! ez nagy feladat ám!! :)
ez nagyon klass lenne!!!!!!!!!!! aki egyet ért az kérem jelezze! :)))))))))))
jah megcsinálhatnánk a magunk kis vacsora csatáját, vagy hal a tortánját... körbemegyünk mindenkinél, aztán lehet pontozni a vendéglátást :D persze nem naponta, hanem hetente, vagy havonta :D
nehogy megharagudj,csak viccccccccelek :))))))))
te kis rafkóóóóó :)))))))))))DDDDDDDDDDDD
mivel nem kaptam bébiételbe vettem befőttet,leszedtem a héját és leturm.-tam
csaló?? én szerintem még a jobbak közé tartozom, mert legalább elolvastam amit írt, és belejavítgattam, hogy olyan legyen mintha én írtam volna :D
jééé..........majd tarthatsz egy kis bemutatót mikor megyünk hozzád :)
milyen szilvát etettek a gyerekekkel? befőttet, vagy lekvárt?
További ajánlott fórumok: