Összeesküvők (beszélgetés)
Remélem Nikó marad kint pénteken.
Vihetné magával Alekoszt és Váját is.
Nagyon unszimpatikusak, hogy finoman fogalmazzak.
pontosan.
Ja, remélem, én sem ilyen leszek, mint ők. Bár nekem Kati mamánál tetszett, amikor mondta, hogy a fiának a saját családja legyen az első majd. Tehát az égő házból először hozza ki a gyerekeit, aztán a feleségét és csak utána az anyját. Ez szimpatikus volt.
+ aki még meg is csal, meg taktikázik...
Jaj, egyszer én is anyós leszek :D Egyikre sem szeretnék hajazni, ez már biztos.
Így van.
Örüljön neki, hogy megszabadult Ricsiéktől, én nem akarnék olyan pasit, aki az anyja nélkül nem megy nyaralni.
Nem hallottam, lehet,csak taktika ...
Ha Móni ezek után még akar valamit Ricsitől, akkor szánalomra méltó nő, és megérdemli a sorsát...
Ezért nincs becsületük sok nőnek,mert hülyére lehet venni őket..
Én is hajlok arra, hogy Nico kint maradjon, kiváncsi lennék Ricsi pálfordulására, de sajnos ez a műsor nem arról szól, az marad aki pofátlanul gátlástalan.
Vája mama eddig se jeleskedett a tisztaság terén, ezt már tudtuk a fia menyasszony kereső műsorában bemutatott lakásban tett látogatáskor.
Évának igaza van, csak fura, hogy ebben a korban még valakit figyelmeztetni kell, hogy mossa ki maga után a kádat, ez azért nem mániás dolog.
vááááááááá ez a Vája...De kibasznám...
Amúgy a takarítás témában Évának adok igazat... Mindenki maga után.. Ne egy két ember legyen aki takarít a többire... -.-
Viszont Renike tényleg sajnálta kicsit, hogy nem az...
Ma Vája... :D Már várom, de akkor se bírok az Alek családot..
Na várjatok csak Vája mama holnap nagyot fog alakítani:)) Alekosz úgy kellett ide, mint ablakosnak a hanyatt esés. Nem tudom Hajdú úrnak miért a szívügye ez, hacsak azért nem, hogy borsot törjön a másik csatorna orra alá, de ennek pereskedés lesz a vége, hisz 2 évig szerződése van az RTL-lel, szóval lesznek gondjai.
Én személy szerint Petiéknek drukkolok, de Szilóék is jók, viszont ez a Ricsi-Nikó páros annyira gáz, ez nem szerelem csak dac és véd szövetség.
Csenge és Peti nekem is tényleg szerelmesnek tűnik, bár ilyen műsorokban... :)
Eddig Szilóval és Renikével is elvoltam, viszont ez a terhesség dolog nálam bevert egyet... Viszont ha tényleg az, akkor meg továbbra is maradnak az úgymond kedvencek. Még ha teljesen nyilvánvaló a Cs & P nyereség.
Ricsi és Peti anyukája tényleg eléggé eltünt. De azért Kati mama...Kicsit már durva ahogy ráhajtott Alekoszra.
[+ véleményem szerint az egész műsort elrontották Alekosszal...Eddig még úgy ahogy türhető volt, de mostmár...Engem egyenesen irritál az a fickó]
Ha igaz ,ma kiderül a nagy titok...persze nem lesz terhes,de lehet sírdogálni,meg sajnálkozni,és részvétszavazatokat gyüjteni tutira:DD
Tegnap nektek nem tünt úgy ,hogy ez a Ricsi Móni féle sztori újra éledezne???
Vagy az is csak játék lenne, mert az szépen lejön ,hogy Nikó és Ricsi nagyon nagy haverok,de csak ennyi...
Ha sziló és Renike kihullik Csengéék kürtszó mellett besétálnak a célba..bár ők tényleg szerelmesnek tünnek, dehát már senkinek nem hiszek el semmit....szerintetek???
Ja és Ricsi és Peti anyukája olyan mintha MÁR nem lennének a villában..mondjuk Ági végig olyan volt:DD
Szerintem az derült ki, hogy Jancsi bácsi hogyan terrorizálja a családját. Sajnálok minden vele együtt élőt, sok keserűségben lehetett részük. Kezdem érteni, hogy a fia miért lett ilyen amilyen. Előttem az öreg végképp lejáratta magát. Az ilyen sima modorú szörnyetegekkel együtt élni minden fajtánál nehezebb lehet.
Persze nem értem, hogy miért engedték meg neki, hogy kintről híreket vigyen be.