Oroszlánok csevegjünk...... (beszélgetés)
Ez mind megvolt!!!!:)))
Most pedig megyek Adventi gyertygyújtásra...kiváncsi leszek...ilyen még nem volt kicsiny falunkban:)
Jó reggelt
Szép Advent vasárnapot kívánok mindenkinek!
Háát lenne mit szanálni ,az biztos..:-)))
De én olyan "gyűjtögető" vagyok. Mindent sajnálok kidobni..:-))
A vasárnapi horoszkóp
Kedves Oroszlán!
A mai nap az előzőekhez lépest sokkal eseménytelenebb lesz. Ne unatkozz! Jobb, ha örülsz a nyugalomnak. Végre pihenhetsz, vagy rendet rakhatsz. Mivel fogyó hold van, egy kis selejtezés is aktuális. Dobálj ki pár ócska, használhatatlan, megunt holmit! Rögtön több hely lesz…
Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)
OROSZLÁN: Ez a te hétvégéd. Végre önmagad lehetsz. Azt fogod tapasztalni, hogy csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki elfogad, sőt elismer téged. Ettől sokkal elnézőbb és derűsebb leszel. Ami nem csak neked, de a környezetednek is igazi ajándék. Mindez megfényesíti az egész hétvégédet. Természetesen sok múlik rajtad. Vagyis, hogy mire használod, és mit kezdesz ezzel a rengeteg pozitív energiával. Mivel hétvége van, könnyebb lesz megjutalmaznod magad. Kényeztesd magad valami finommal! De ne csak élelemre, vagy italra gondolj! Egy masszázs, egy baráti találka, vagy egy kellemes séta is jó ötlet. Vasárnap selejtezz! Így helyet teremtesz az újnak. Szó szerint és átvitt értelemben is.
Kedves Oroszlán!
A mai napon munkahelyi titkok és/vagy pletykák hozhatnak ki a sodrodból. Semmiképp se folyj bele! Maradj ki belőle! Akik belekeverednek, hamarosan bajba juthatnak. Te okosan kerüld ki ezt a „csapdát”! Minél távolabb tudod tartani magad az egésztől, annál jobb…
A helyi napilap horoszkópjában az állt a mai napra, hogy valakinek tetszem, de fél randevút kérni...
Vajon ki lehet az?:)
Tudom. En pedig sokszor onfejusegbol nem veszek be semmit.
Jaja.. 12 het.. ismerek en is egy jo par kivetelt.
Rituval több, mint 5 hónapig hánykurásztam. Most vigasztaltak azzal, hogy 12. hét után elmúlik, hát nem múlt el :D
Az egészben az a legrosszabb hogy nem vehetek be semmit a fejfájásra.
Kedves Oroszlán!
Élvezni fogod a mai napot, mert rendkívül eseménydús lesz. A történések között lesz jó pár, ami téged nem érint közvetlenül. Ezekbe csak akkor folyj bele, ha képes vagy megőrizni a józanságodat és a pártatlanságodat, mert csak így adhatsz segítő tanácsokat…
Pörögni ,pörögtem de , bizony elfáradtam estére..:-(((
Valami lehet elromlott a perpetuum mobile szerkezetében..:-(
Jó reggelt!
Kedves Oroszlán!
Ez egy remek hétfőnek ígérkezik. Ma úgy fogsz működni, mint egy perpetuum mobile, vagyis örökmozgó. Pörögsz, és nem fáradsz el. Ez remek dolog, de ne feszítsd túl a húrt! Vigyázz magadra, és az egészségedre, hogy sokáig ilyen kirobbanóan jó formában lehess!…