Oroszlánok csevegjünk...... (beszélgetés)
Itt zuhog az eső, és semmi élénkség nincs. De nem is baj. Szomorkodni nincs okom.. Olyan igazi csendes pihenős vasárnap van.
Szép napot Mindenkinek!
Kedves Oroszlán!
Neked az ilyen napok valók, amikor minden tüzes, mindenki élénk. Hiszen te magad is ilyen vagy. Szóval nem neked való a punnyadás, a semmittevés, a szomorkodás. Szerencsére ma mindennek ez ellentéte lesz domináns. Rajtad múlik, hogy ezt mire használod…
Szia!
Van párom szerencsére és én itthol vagyok munkanélküliként. Már az összes pókot kiharaptam a sarokból, egy csomó új süteményt sütöttem mostanában, minden csillog villog, szóval ebben nincs hiba, de azért szeretnék már pénzt is keresni...
kíváncsian várom az új lehetőségeket...:-)))
Szép napot, kellemes hétvégét minden Oroszlánnak...:-)))
Sziasztok!
Kedves Oroszlán!
Ma újhold lesz. Ez családi és/vagy ingatlan ügyekben fog új lehetőséget felkínálni. Nem kell sietned a döntéssel. Szerencsére van időd, hogy átgondold. Ebben is, és más témákban is hallgass az első ötletedre! Ez - tapasztaltad már-, úgy működik, mint egy pontos iránytű…
Köszönöm Drága! :-)
Nagyon nehéz hét áll mögöttem, látszik is a naplómon, hogy eléggé el van hanyagolva. Este rosszul voltam, majdnem úgy volt, hogy kórházba megyünk, mert annyira görcsöltem, de vettem be két magnéziumot és lefeküdtem, utána jobb lett.
Szia:-))
Van férjed , családod?
Mert ha igen, akkor egy kicsit neked is szól a mai horoszkóp.
Egy nő szerintem soha nem lehet munkanélküli. Legfeljebb, nem forinttal fizetnek a munkájáért.
A háttér biztosítása egy dolgozó férjnek, vagy a család összetartása, gondozása ,nem elhanyagolható munka......
Kedves Oroszlán!
Legszívesebben már ma megkezdenéd a hétvégét, és otthon maradnál. Ha lehet, tedd ezt! Amennyiben nem megoldható, siess haza! Szükséged van a családodra, és a „fészek” melegére. A háttér ország ad értelmet egy csomó mindennek. Pl. a munkának, a rohanásnak, stb.
Szerelmi horoszkóp novemberre:
Páros: Érzelmi téren a maximumot nyújtod, szerencsére a partnerednek éppen erre van szüksége. Sok odafigyelés, közös vacsorák, összebújós hétvégék, és a szerelmetek még inkább el fog mélyülni.
Páratlan: Szingli vagy? Miért választod tudatosan ezt az életformát? Annyi pasi vadászik a csinos Oroszlán csajokra, te pedig idáig lepattintottad őket. Akkor most állj meg egy kicsit, nézz körül, és ragadd meg az egyik facér fiút!
Tipp: Olyan érzelmi hatásokat élhetsz meg, amelyekben eddig nem volt részed! Hagyd magad!
Kedves Oroszlán!
Nem várhatod, hogy mindig mindenki értsen. Bár jó lenne, de ez a lehetetlen. Ezt te is tudod, de ma szembesülnöd kell vele. De nincs okod bánkódásra, hiszen nem kell, hogy mindenki, elég, ha egy-két ember ért. Ők számítanak. Velük legyél minél többet!...
:-DD
Néha azért összejön...:-)))