örök kérdés a ruha, így iskolába? (beszélgetés)
Én is hordtam ezeket, de nem iskolába. Oda eszembe sem jutott volna felvenni!
A harmadik pedig szerintem inkább fehérnemű!
Tenyleg en vagyok az egyetlen, aki tinikent, a 80-as evekben hordott haspolot, sztreccsruhat, farmershortot?
Es persze bodyt, mert az is nagy divat volt.
Nem kötöttem bele mindenbe,csak szerintem lehetne jobb dolgokra is költeni a pénzed,mint prosti-jelmezre.
Elhiszem,hogy valahogy fel szeretnéd hívni magadra a figyelmet,de könyörgöm: miért pont így???
17 évesen viselj inkább farmert és trikót (vagy top,vagy minek hívják most),ne pedig profikhoz illő mindnt megmutató darabokat. Ha ilyenben flangálsz,utána ne sértődj meg,ha pusztán 1 körre kap el valaki,és nem is gondol veled többre!
Oke, annak a bodynak nem orultek, de mivel letepni nem tephetik le rolam, igy elfogadtak es kesz.
Egyebkent szerintem nem en vagyok az egyetlen gimis lany akinek van az elsoben lathato felsoje, vagy a masodikhoz hasonlo ruhaja.
Ez valami kamu fórum?
Ugye nem ezeket akarod iskolába felvenni! Ha igen, akkor ne csodálkozz, ha a suliig sem fogsz eljutni, mert épp nem iskolás lánynak néznek, hanem valami teljesen másnak!
"örök kérdés a ruha, így iskolába?"
nekem ez semmilyen vonatkozásban nem kérdés, nemhogy örök kérdés legyen :P
Hát,ha a mai tinik így öltöznek,hálát adok az égnek,hogy fiaim vannak. Én biztos nem engedném el itthonról így a gyerekemet!
Nemhogy iskolába,de bulizni sem...
Ezeket a cuccokat a szülők veszik?!
Kislány, máson is töröd a fejed? Művelődés, színház, múzeum, olvasás, sportolás, házimunka, kertészkedés, jótékonykodás - esetleg tanulás???
Tudod, a modelleknek ez munka, hogy így nézzenek ki. Aztán leveszik a kihívó göncöket, hazamennek és igyekeznek normális életet élni, legalábbis az eszesebbje, ahol nem feltétlenül viselkednek és néznek ki úgy, mint aki felhívást tesz közzé a agyilag fejletlenek felé, hogy tessék engem jól megerőszakolni... :((
További ajánlott fórumok:
- Mentőautó vezetője + 1 fő utcai ruhában voltak, megálltak, kávéztak. Előre is bocs ha hülye a kérdés, de az orvosok így járnak?
- Sziasztok!Ért valaki az öröklési-örökösödési kérdésekhez?
- Baba kérdés, örökletes betegség, gyermekvállalás
- Tulajdonjogi , öröklési kérdésben tudna valaki segíteni?
- Ruha visszacserélésével kapcsolatban lenne egy kérdésem...
- Várjak ne várjak... Örök kérdés